It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Driving in RuIasiAh 33

Adăugat de Mituc
Raportează ca șters! 33

De data asta mai putine secvente, pentru ca la cite si de care se intimpla zilnic mi-a si pierit cheful sa le mai salvez pe undeva, toate-s la fel, cu aceleasi tipuri de cretini si idioti.

Pe secvente:

  • 00:00 – 00:50 – Dimineata e cum e in orice oras de pe planeta. Impartim aceleasi strazi, traim in aceeasi societate, deci de mai ajutam, ne mai toleram, etc. Il vad pe „colegul” in dificultate ca nu-l lasa nimeni, sint sanse sa stai asa in Iasi minute intregi pina ajungi la capatul coloanei ca nu te lasa nimeni. De fiecare data cind semnalizeaza unul intr-o situatie asemanatoare, fara exceptie (mai putin cazurile cind trebuie sa frinez prea mult si varzuiesc traficul coloanei in care ma aflu) ii las pe oameni sa intre. Il las si pe asta. La sfirsit ma intrebam daca a meritat, si evident nu pentru altceva legat strict de trafic ci dpdv. al omeniei, al faptului ca s-a pus mai presus de toti cei care stateau in coloana si asteptau sa faca regulamentar stinga, fata de cei din autobuz si restul din spatele autobuzului, facind stinga practic intorcind peste linia dubla continua. Insa traim cu alegerile pe care le facem, de la situatii de genul asta, la tipul de alimente pe care le consumam si pina la oamenii pe care-i votam.
  • 00:50 – 01:20 – Idiotul suprem, genul de prostalan care face numai dude in trafic si indeamna pe ceilalti participanti la trafic la prudenta si alte sloganuri expirate de genul asta, ca sa aiba pe cine da vina cind nu e lumea atenta la neatentiile si imbecilitatile lui in trafic.

5 comentarii

  1. Mare magar. Tu ai fost om, nu ai cesa iti reprosezi. Si eu faceam la fel, la urma oricum ii umpleam frigiderul. :))

  2. faza a 2-a unde se petrce?
    imi pare cunoscuta zona de undeva…

  3. @Mituc 0:36 I-a „facut” meseriasul pe toti cu manevra aia de marlan. 0:51-0:53 N-a avut nicio greata cu cedeaza trecerea. Daca tot s-a bagat, putea macar s-o calce putin sa nu ramana in drum.
    +

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!