It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Driving in RuIasiAh 48 – ediția JMANG și aproapeJMANG

Adăugat de Mituc
Raportează ca șters! 38

ATENȚIE: Conține limbaj licențios! Nu este recomandat vizionării persoanelor care nu au vârsta necesară obținerii permisului de conducere!

 

Ca de obicei în RuIasiAh mișună toți cretinii pământului. Inutiliția rutieră, inutilă fiind, e total depășită de situație si eventual ca să își mai facă planul începe să mai șicaneze cetățeni prin trafic și să mai fabrice niste „vai, infractori!! vai, vitezomani!!! vai!! cu legea și cu astea!”. Le mulțumim si lor pe această cale și le dorim pană pe câte doua roți simultan și pasaje de ulei înfundate.

De data asta nu vom mai discuta fazele pentru că absolut toate, fără excepție, vorbesc de la sine. E lung dar merită, vă veți distra de minune!

Vizionare plăcută!

 

13 comentarii

 1. Sesizez un usor exces de lichid de semnalizare?

  • Nu inteleg, sa nu mai semnalizez manevrele sau ce vrei sa fac?

  • Nu este exces deloc. Așa se folosește semnalizarea! Din timp, când schimbi direcția de mers, când depășești, când ocolești obstacole, când pleci de pe loc, când oprești etc. Chiar dacă nu e nimeni în preajma ta, chiar dacă sunt doar pietoni… semnalizezi! Asta e o practică bună, chiar dacă pare în exces, nu e.

  • Asa! Si in plus la ce a spus timemachine, semnalizarea se foloseste pentru a face cunoscuta intentia, nu efectuarea manevrei. In plus semnalizarea trebuie tinuta in functiune pe tot parcursul efectuarii manevrei. Dar nu te invatam noi sa folosesti semnalizarile aici, ca ai permis si tu si stii sa conduci, nu? Sau nu?

 2. + confirm că sunt extrem de mulți idioți în traficul din Iași. Am mai comentat pe acest subiect. Am și eu o grămadă de faze adunate, prea multe, nu am încă timp să le compilez. Întrebarea este: ce se poate face? Aparent, nu există Poliție care să sancționeze idioții. Am văzut o singură dată luna asta… cu radarul pe Splai. Atât. Cu radarul… Dacă s-ar plimba 2 ore prin trafic ar face mai multă prevenție și ar lua mai multe permise decât într-o zi cu radarul. Și 2 ore pe lună ar fi suficient :D. Nu știu pe unde își poartă caschetele. Naiba să-i ia!

  • Cum ziceam, politia sta si fabrica infractori dind flash-uri pe europeana sau alte drumuri, bagind proiectoarele in ochi din spate, mergind aiurea si accelerind in timp ce sint depasiti regulamentar, etc. Rar, foarte rar prind cite un meserias care cu adevarat tre’ sa stea pe tusa.

 3. Claxonul se foloseste in niste situatii specifice prevazute de lege. In aproape 12 minute de compilatie cuprinzind 27 de faze cred ca s-a claxonat de vreo 3 ori si se cam incadreaza in acele situatii legale de care spuneam.

 4. Asa este, imi cer scuze ca mi-au iesit timpitii aia in cale.

 5. @Apollo cel pishicher, m-am uitat din noi pe clip doar pina pe la 1:20. Pina acolo au fost 3 claxoane, toate 3 intemeiate. Nu stiu cum de in tot clipul tu ai gasit doar unul dar deja imi este clar ce fel de comentac esti.

 6. @Apollo cel pishicher, am numarat si eu, 7 bucati, toate intemeiate, cu pericol imediat/iminent. Iti doresc in continuare spor la comento-haterada. Sint sigur ca dupa ce vei obtine permisul de conducere vei incepe si tu sa intelegi.

 7. Daca iesi acum in strada in orice intersectie mai mare vei auzi claxoane aiurea. Cele din clip, cum spuneam, s-au dat toate in situatii clare. Ce vrei sa spui de fapt – nu stiu, ori vorbesti la modul general si atunci tind sa fiu de acord, ori nu te-ai uitat atent sa vezi ca situatiile in care s-a folosit claxonul s-a folosit destul de intens si frina pentru a se evita un impact.

 8. Prietene, tu nu (vrei sa) intelegi. Abuzul de claxon e una, folosirea lui in situatii critice este alta si e reglementata prin lege, indiferent ca esti in localitate sau pe cimp.

  Unul e deranjat ca semnalizez prea mult, altul ca folosesc claxonul, ambele lucruri in situatii care impun folosirea respectivelor semnale. E destul de complicat cu voi astia care inca nu aveti carnet…

 9. Tu esti cumva unul dintre aia care recomanda chestii de genul „data viitoare sa intri in el ca sa se invete minte?”. Eu prefer sa-i claxonez. Uita-te in regulament sa vezi cind se foloseste claxonul.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!