It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Driving in RuIasiAh 50 – Adormitul de Bot’șani și cascadorul de Neamț

Adăugat de Mituc
Raportează ca șters! 29

Combinația fatală dintre cei doi cînd te prind la mijloc pe strazile din RuIasiAh. Unul doarme cu 35 pe un drum cu limita de 50 si vizibilitate super decenta, celalalt depaseste peste dubla continua, trecere de pietoni, in curba la dreapta, si aproape provoaca un accident.

 

5 comentarii

 1. Nici nu știu cum să-i mai așez în top pe ăștia, dar oricum IS/BT/NT/VS sunt cam pe același nivel de pericol și idioțenie, dar cei de Suceava îi întrec pe toți. SV sunt cei mai periculoși. Când vezi SV în zonă… better watch out.

  • Un comment de prost gust al user-ului „timemachine”. Daca autorul scria ‘adormitul din Bucuresti si cascadorul din Constanta’, la fel erai de confuz cu „Nici nu știu cum să-i mai așez în top pe ăștia” ?
   Fiecare judet, comuna, suburbie, sat, strada, chiar si Țară are sau au „acesti inconstienti sau raceri” la volan. Asta nu inseamna ca imi da sau ne da dreptul sa-i cataloghez/catalogam pe toti oamenii la „același nivel de pericol și idioțenie” dupa numarul de inmatriculare al masinii.

   Referitor la videoclip, nu inteleg cu ce a gresit masina din fata autorului care se deplaseaza cu ’35 pe un drum cu limita de 50 si vizibilitate super decenta’, de il numesti „adormit”. Pe portiunea respectiva de drum era o limita de viteza minima de 40, 45 km/h ?
   A doua masina ce vine din spate e clar ca soferul este vinovat si putea risca sa provoace un accident in cel mai rau caz.

   Eu unul incerc ca la finalul zilei sa raman cu partea pozitiva si sa nu judec sau sa-i „jignesc” pe ceilalti participanti la trafic. Stiu ca trecem printr-o perioada mai dificila datorata „celor care ne conduc”, dar asta nu inseamna ca trebuie sa uitam sa fim oameni, sa ne respectam si sa ne ajutam. Iar videoclipurile care se posteaza si le vizionez cu drag de pe diferite site-uri, eu incerc sa invat din ele, decat sa critic printr-un comment.

   Sa aveti parte de un weekend relaxant si drumuri bune fara incidente.

  • Subscriu ce a scris colegul Alddy și adaug că nu există un top. Urmăriți toate videoclipurile urcate în ultimul timp, din diferite colțuri ale țării, și ai să vezi că peste tot sunt dintr-ăștia. În funcție de regiuni, vezi mulți din județ sau județele alăturate, deoarece aceștia tranzitează cel mai des prin zonă.

  • La noi Neamt sint cascadorii, Bot’sani sint adormitii, Vaslui sint pierdutii si SV sint crizatii. Asa cum spune timemachine cei de SV prin haotismul lor sint destul de imprevizibili, deci periculosi.

  • robytza_94@yahoo.com

   Pune si BC,nici ei nu sunt departe…

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!