It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

De pe drum – Ep. 7

Adăugat de mariuskl
Raportează ca șters! 29

Episodul 7 din seria „De pe drum” vine cu cateva videouri din luna Februarie 2015.

1. Un tir caruia i-a picat remorca la iesirea din Mol-ul de pe Calea Lugojului (Timisoara).
2. Pe drumul dintre Fieni si Sinaia e mereu complicat drumul. Fie dai de caini si cai pe mijlocul drumului, fie soferii de acolo conduc foarte incet. Problema cea mai mare sunt insa carutele, care ies dimineata devreme (pe intuneric) si n-au absolut nimic reflectorizant pe ele.
3. Cand zapada nu e curatata, uneori mai ratezi si drumul, asa cum a facut si colegul de la Iasi…
4. Drumul pare de cele mai multe ori uscat, insa la temperaturile din Februarie nu prea poti sa te joci cu viteza in curbe. Eu aveam undeva la 40 km/h in curba respectiva, motiv pentru care am si redresat destul de usor masina.
5. O alta caruta care mi-a iesit in drum la Hanul lui Rares, in drum dinspre Onesti spre Bacau. Pentru ca de ce sa nu frece toata circulatia….
6. Una din depasirile urate facute chiar inainte de Spataresti. E o zona in care urci si cobori mici coline, iar la una din acestea tipul cu masina galbena s-a bagat complet aiurea.
7. O alta depasire aiurea intr-o curba fara vizibilitate, a depasit 3 masini si un tir cu lemne. Daca venea cineva de sus, era nasol. Curba e asta: GMaps
8. Pe drumul dintre Girov si Hanu Ancutei e o curba ceva mai stransa. Unul cu BMW s-a decis sa nu o ia corespunzator si a intrat si pe banda mea..

Iar la final, Pothole Corner, zona in care le urez „numai de bine” celor care trebuiau sa aiba grija ca drumul sa fie practicabil.

Locatia 1: Pucioasa, o locatie in care se baga canalizare si se lucreaza de ani buni si nici acum nu e gata. Oamenii din Pucioasa au ajuns la capatul rabdarii si au organizat proteste, chiar in ziua in care ma deplasam si eu pe acolo.

Sursa 1 – http://goo.gl/A3YXVf
Sursa 2 – http://goo.gl/cYGffT

Locatia 2: Targu Secuiesc. Pe portiunea de intrare in Targu Secuiesc dinspre Brasov drumul e din nou intr-o stare deplorabila. Anul trecut au refacut tot asfaltul si terasamentul in zona si vad ca situatia e aceeasi.

Locatie 3: Oglinzi. O alta zona in care dupa trecerea zapezii doar gropi…

Mi-au scapat vreo doua printre dinti. De dulce.

4 comentarii

  1. Depasirea de la 2.42, linie continua si vizibilitate extrem de mica, e criminala… la figurat. Dar ar putea foarte bine sa fie si la propriu. Ce nemernic !

  2. Ne-au bombardat rusii drumurile si nu stiam ?

  3. sa vezi ce distractie era daca, atunci cand ai ajuns caruta, venea careva pe sensul opus si te orbea putin

  4. @pug – Da, a fost destul de aproape. Am zis sa dau filmarea cu zoom, ca se vede mai bine.

    @Dripci – Cel putin pe drumul meu spre Moldova sunt destul de nasoale in perioada asta. Si in primavara o sa se circule greu pentru ca trebuie sa le repare.

    @Joker1 – Circul mult pe timp de noapte si observ daca ceva e nepotrivit pe drum. Dar da, ar fi fost nasol sa vina o masina brusc in timp ce depaseam microbuzul.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!