Drum „bun”!

Adăugat de Grumpy Cat
Raportează ca șters! 77

Centura Bacaului, partea de est.

10 comentarii

 1. Cred ca cei care au dat „-” sunt de la Drumuri si Poduri. Drumul ala a fost mereu rau. Nu au fost in stare sa il faca, niciodata. Te mai intrebi de ce mai platim Rovignete, pentru niste drumuri de cacao.

  @Gramada cred ca ala ar fi indicatorul care trebuie pus la intrarea pe el.

 2. Am facut greseala sa o iau pe centura, ma gandisem ca nu mai stau la semafoare si ca ajung mai repede, dar dupa ce am ajuns acolo mi-am dat seama ca mai bine era pe la semafoare.

 3. Aia asfalteaza gropile nu drumu

 4. N-au reparat inca nenorocirea aia de centura? E de ani de zile asa, si se degradeaza in fiecare nou an. Cand trec prin Bacau (cam de 2-3 ori pe an) prefer sa-l traversez prin centru.

 5. Se pare ca erau niste oameni la „munca” acolo, se vede in video. Dar de atunci, nici o miscare noua.

 6. In primul rind un sfat: nu mai sta foarte aproape in spatele masinilor cu gabarit. Daca are nevoie sa dea cu spatele pina il atentionezi tu e deja pe tine. Daca e din cauza lentilei ignora sfatul.
  In cazul unui accident din cauza unei gropi, asiguratorul se indreapta impotriva cui ? Administratorului drumului ? Adica primaria ? Adica bani tot de la noi ?

 7. Nici nu se uita la tine asiguratorul. Daca te duci cu asemena motive la el, te scuipa in ochi. Nici daca dai statul in judecata nu rezolvi nimic. Totul e pe banii tai.
  Si faza cu statul prea aproape e de la lentila. Apropie un pic telefonul cu care filmam. Acum am alt telefon cu care filmez, cu totul diferita lentila.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!