It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Drum „bun”!

Adăugat de Grumpy Cat
Raportează ca șters! 77

Centura Bacaului, partea de est.

10 comentarii

 1. Cred ca cei care au dat „-” sunt de la Drumuri si Poduri. Drumul ala a fost mereu rau. Nu au fost in stare sa il faca, niciodata. Te mai intrebi de ce mai platim Rovignete, pentru niste drumuri de cacao.

  @Gramada cred ca ala ar fi indicatorul care trebuie pus la intrarea pe el.

 2. Am facut greseala sa o iau pe centura, ma gandisem ca nu mai stau la semafoare si ca ajung mai repede, dar dupa ce am ajuns acolo mi-am dat seama ca mai bine era pe la semafoare.

 3. Aia asfalteaza gropile nu drumu

 4. N-au reparat inca nenorocirea aia de centura? E de ani de zile asa, si se degradeaza in fiecare nou an. Cand trec prin Bacau (cam de 2-3 ori pe an) prefer sa-l traversez prin centru.

 5. Se pare ca erau niste oameni la „munca” acolo, se vede in video. Dar de atunci, nici o miscare noua.

 6. In primul rind un sfat: nu mai sta foarte aproape in spatele masinilor cu gabarit. Daca are nevoie sa dea cu spatele pina il atentionezi tu e deja pe tine. Daca e din cauza lentilei ignora sfatul.
  In cazul unui accident din cauza unei gropi, asiguratorul se indreapta impotriva cui ? Administratorului drumului ? Adica primaria ? Adica bani tot de la noi ?

 7. Nici nu se uita la tine asiguratorul. Daca te duci cu asemena motive la el, te scuipa in ochi. Nici daca dai statul in judecata nu rezolvi nimic. Totul e pe banii tai.
  Si faza cu statul prea aproape e de la lentila. Apropie un pic telefonul cu care filmam. Acum am alt telefon cu care filmez, cu totul diferita lentila.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!