It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

drum liber si politia la datorie cand apare surpriza !!!

Adăugat de mac15ydd
Raportează ca șters! 57

mergeam linistit in saptele unei masini de politie ,traficul era lejer cand masina de politie iese de pe drumul europea si dupa numai cativa metri apare si surpriza,o depasire care ma face sa ma trezesc brusc din amorteala drumului din germania si imi aduce aminte ca is in romania !!!

6 comentarii

 1. restulecancan

  oricum aia mai mult ca sigur masina de post din comuna respectiva si ei nu au competente pe rutier

 2. bookmarker

  @restulecancan: Daca era de masurat viteza, inteleg. Dar sa fim seriosi, la depasirea pe linie continua ce competente rutiere ai nevoie ca sa ii iei soferului permisul?

 3. @restulecancan au competente,dar limitate,in cazul asta puteau sa-l opreasca daca-l gineau.Daca ei nu au competente in comuna ,atunci cine sa aibe?ca nu este politie rutiera in comune,daca se intampla accidente vine rutiera de la orasul cel mai apropriat,iar pana vine se ocupa Rurala.

 4. GoguAfumatu

  @Restulecancan: orice post de politie comunal are un politist insarcinat cu supravegherea respectarii regulilor de circulatie pe raza de competenta. De obicei e vorba de unul din ajutoarele de sef de post. Si da, politistul din comuna poate opri si sanctiona soferii care incalca regulile de circulatie, cu conditia sa poata proba fapta soferului.

 5. Catalin Serban

  scz..din greseala am dat – scade’l si pune +

 6. Oare cand o sa inveti si tu sa faci un colaj?

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!