It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Drum in lucru

Adăugat de Liciu
Raportează ca șters! 59

Dupa cum puteti vedea pe partea stanga se lucra (pre vremea aceea) la drum, cand am trecut in sens opus am vazut ca e picat semnul care atentioneaza ca este drum in lucru. Daca nu l-am ridicat cand am mers in colo, am zis sa fac o fapta buna si sa-l ridic acum.

Probabil a fost doborat de un tir, sau de vant, nu stiu ce sa zic, ideea e ca drumul era decupat (cum se asfalteaza pe la noi) si lasat asa, bineinteles ca fiind drum european sunt doua sau chiar trei straturi de asfalt. Prin urmare cine trecea pe acolo cu mai mult de 60-70 km/h il durea si sufletul, dar si pe masina..

Ps: filmarea este oprita, dar intre timp si-au mai zguduit zdravan masinile vreo sapte-opt cetateni, cu toate ca le faceam semn sa o lase mai moale..

Ce mai caută lumea:
 • masini care lucra la drum video

8 comentarii

 1. hai recunoaste, ai oprit de fapt pentru alte necesitati 😛

 2. George Si Liliana Abaza

  Bravo!

 3. @stai-acolo . exact .:-P dar nu vroiam sa stie toata lumea

 4. Daca ai citi proiectele Tehnice, te-ai ingrozi cate elemente de semnalizare rutiera sunt cuprinse in planul de management de trafic. Si, de fapt. pe teren vezi o panglica fluturand in vant…

 5. @Klaudiu – exact. In plus, mi-e imi place (ma rog, nu-mi place, dar ma amuz cand vad) cum pune Dorel balizele ocolitoare in Romania. La rand, cum ii vin din magazie. Nici nu-i trece prin minte sa le puna in asa fel incat dungile oblice sa fie inclinate inspre directia de ocolire… 🙂

 6. @Kor: si acum, singurul Dorel care se mai uita si pe net, a citit comentariul tau si are o fata super-mirata 😯
  baliza aia are doua fete DIFERITE???

 7. @DriveTM – Baliza are doua fete? :O

 8. @Bizonu Da, vrei o lipeala ? 😀

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!