It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Drum in lucru – Depasire interzisa … nu pentru toata lumea

Adăugat de floringabriel
Raportează ca șters! 24

Drum in lucru – Depasire interzisa … nu pentru toata lumea.
Se intampla asta pe DN1C, Cluj-Napoca – Gherla.

6 comentarii

 1. IronLiver

  Fimarea e de anul trecut?
  Stiu ca prin toamna lui 2016 au pus criblura aia nenorocita,

  • Si aici la noi in Mehedinti, in ultimii ani, drumuri ce erau perfecte au fost distruse de ”reparatiile lu’ peste ”. Turnat peste ele criblura mizerabila.

 2. @floringabriel 0:40 Poate tipul intentiona sa respecte semnificatia balizei directionale (pusa gresit ca si altele din film) de-acolo 😀
  +

 3. auzi, dar daca vezi ca te-a depasit ala cu Dacia, de ce nu te-ai tinut dupa el ? ca sa mergi si tu in aceeasi viteza cu coloana, iar astfel sa nu mai creezi necesitatea de a te depasi si altii… in spiritul acesta este prima si cea mai de capatai regula de circulatie, uita-te daca nu ma crezi… previi multe riscuri inutile daca incerci sa fii mai adaptabil in situatii dinastea..

  • floringabriel

   Sunt indicatoare de a pastra distanta intre autovehicole ca sar pietricele, dar si daca nu acele indicatoare, daca vezi ca sar petricele de la cel din fata tu ti aproape de el ?? spor la lucru celor care pun parbrize si geamuri, in asa conditii vor avea de lucru…, numai geamuri sa aiba ! Abia am schimbat parbrizul!

 4. E un fenomen in toata tara sau numai aici in Mehedinti ? In ultimi ani, drumuri perfecte, coala au fost ”reparate ”si [ractic s-a aruncat o criblura nenorocita, care le a distrus . Drumuri care acum 5 ani era perfecte, acum sunt mizerabile , distruse doar derabilitari . Exemple : Dealul Balota, drumul dintr Hinova si Ostrovu Corbului ,si nenumarate altele. Cine se poate sesiza pentru mizeriile astea care nu sunt altceva decat furtsi distrugere ?

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!