It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

11 comentarii

 1. La 2:07 e Mercedesul „cu grade” a lui AdrianSb 🙂 +

 2. Ala de la 3:10 este cel mai sinucigas conducator auto pe care l-am vazut in viata mea. +

 3. Nu știu ce a fost în capul lui. O fi căutat ceva prin mașină și a alunecat pe sensul opus, cu riscul de a găsi un echipaj de la IML. Cred că a tras o sperietură „mică”. Până pe centura Piteștiului, unde ne-am dus fiecare pe drumul lui, nu a mai făcut nici o gafă.

 4. WTF ? Ala de la 3:10 isi cauta moartea ?

 5. O sa aiba ce povesti musafirul vostru…
  Mare atentie pe Dealul Negru sunt cateva viraje care te pot lua prin surprindere (au geometrie variabila)

 6. Musafirii vin de vreo 20 de ani în România. Au ceva povești de astea cu caracter istoric 🙂

  Pe Dealul Negru, din perspectiva mea, sunt vreo 3 viraje care pot pune probleme. Ăsta e și cel mai prost semnalizat. Am stat să analizez problema, dar n-am găsit un eventual element care să-mi fi dat de înțeles mai devreme că urmează un viraj mai sănătos.

 7. ce claxon ragusit ai… prima oara am crezut ca e dala cum au militienii cand pun sirena 🙂

 8. La faza cu bmwul pe autostrada … din pacate legea de la noi permite asa ceva 🙁 el a gresit doar ca n-a semnalizat

 9. @s0me1: nu e autostradă. E o bucată din centura Bucureștiului care oricât de bine ar arăta, are totuși limită de 80. Ca referință, Dacia avea aproape 90. Bonus: după ce am trecut de alea două camioane de pe b1, nu s-a mai grăbit nici cel cu X5, nici cel cu Golf Plus.

  Tâmpenia cea mare a vrut să o facă centralistul cu Golf Plus care a vrut să imite X5-ul deși nu mai avea spațiu. De aceea am lăsat cadrele care au urmat ca să se vadă protagonistul. Dacă n-ar fi fost centralist, ar fi văzut că rulează camioane lente pe b1, iar pe când am schimbat banda, dacă ar vedea mai departe de propria capotă, ar fi fost destul de clar că nu schimb banda degeaba și mai am și o mașină în față.

  Legea nu-i permite o astfel de manevră pentru că e interzisă depășirea prin dreapta și nu s-a întâmplat pur și simplu să meargă mai repede pe una dintre benzi. Exprimarea nu este cea mai fericită în OG 195/2002, Art 45, dar totuși suficient de clară:

  Art. 45. (1) Depăşirea este manevra prin care un vehicul trece înaintea altui vehicul ori pe lângă un obstacol, aflat pe acelaşi sens de circulaţie, prin schimbarea direcţiei de mers şi ieşirea de pe banda de circulaţie sau din şirul de vehicule în care s-a aflat iniţial.

  […]

  (5) Depăşirea se efectuează numai pe partea stângă a vehiculului depăşit. Tramvaiul sau vehiculul al cărui conducător a semnalizat intenţia şi s-a încadrat corespunzător părăsirii sensului de mers spre stânga se depăşeşte prin partea dreaptă.

 10. Frumos clip.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!