Dumb Dumber Dumbest

Adăugat de Ursul Grizonat
Raportează ca șters! 65

Un pelican intoarce in mijlocul drumului si pleaca pe unde are loc. Evident pe contrasens.
Un cretin a parcat duba ca pe Matiz, chiar daca bloca un pic o banda. I-a cam dat cu virgula si cu scandal.
Niste galbeni stationeaza neregulamentar. Unul pleaca de pe loc ca un mare maestrul. Al cretinatatii intruchipate.
Un istet de la Prahova se baga ca sa aiba de unde sa iasa. Ce conteaza ca e BUS line. La el la republica, nu e.
Strecuracul de la Mures. Un pic de loc, se baga si el. Dibacie de dibacie.
S-a bagat ca sa aiba de unde sa iasa. Cat mai dibaci.
Iesire din parcare direct calare peste 3 benzi. Dibaci rau.
Viraj la stanga peste 2 benzi. Cica bucurestean.
La final,evaluare dupa un mic poc. Se uitau dupa cai verzi pe pereti cum incercam sa parcam pe impinselea o tuta ramasa in drum in pana prostului si fara baterie.

Numerele jegoase si radiografiile facute nu le-ammai numarat.

13 comentarii

 1. Faza din intersectia Victoriei nu e cam la fel ca cea de la accidentul provocat ? Aici n-ar fi trebui sa aplici cele transmise soferului cu Suzuki-ul rosu ?

  Sau te-ai mai gandit intre timp ?!

  ++++++

 2. @Ursul Grizonat – peste tot taximestristii sunt la fel 😉 +

 3. @leon89 Minutul si secunda.
  Daca erai atent, la artioolul cu pricina e o declaratie a unuia dintre ci implicati. Nu stiu ce sta in piciaore in viziunnea ta, parerea unui tert neimplicat sau declaratia unuia implicat direct, si cu tablele sifonate.
  Ieri am sunat un prieten. El a sunat alt prieten. S-a lasat cu un dosar penal;. cine e de vina ? Ala de ca comis fapta sau ala de a documenta-o si a semanlat-o ?

 4. +
  pentru strecuracii din trafic actioneaza cu deosebita putere varianta pentru trafic a Legii Ocuparii Cutiilor Goale: „Toate cutiile goale din camera trebuie sa contina o pisica din prima nanosecunda”. In trafic, toate spatiile cat de cat libere trebuie ocupate de strecuraci din prima nanosecunda, nu conteaza ca abia incape masina lor, si nici ca ei n-au treaba pe banda aia sau in directia aia. Atractia spatiului gol e prea mare si ei nu se pot opune… 🙂

 5. Esti cam lent pentru traficul din B…lasi 1km intre tine si ala din fata si te miri de ce iti taie toti calea :))

 6. @onlypro – prietene, ai lipsuri la capitolul educatie rutiera 🙂 Ia de citeste si baga la tartacuta:
  https://www.pdc.ro/articole/regula-celor-doua-secunde-148

 7. Nu suntem prieteni. PA!

 8. @onlypro – mi-a dat o lacrima… :mrgreen:

 9. @Kor – numai o lacrima ? 😀 macar 2-3 acolo … sa nu zic de inundatie 😀

 10. @Ursul: 2:17: VW Touareg permite accesul Hyundaiului IX35 iesirea din parcare, Hyundaiul insista trecerea pe banda ta, tu bagi mana in claxon si il intrebi de sanatate.

  Conform moralei pe care i-ai tinut-o conducatorului auto al Suzukiului implicat in accidentul surprins de tine, ar fi trebui sa fi PREVENIV si sa-i permiti taierea benzilor fara niciun fel de problema.

  Cat despre ce spui tu acolo cu prietenu’ lu’ pietenu, care era tasu si respira greu, tin sa precizez ca nu mi-a pasat, nu-mi pasa si nici nu-mi va pasa vreodata acest amanunt.

 11. @leon89 Ai iidei putine si fixe. Nu deosebesti noaptea de zi si nici pe unul oprit de un tupeist. Timite la redactie o copie dupa carnet, sa dovedesti ca ai, daca ai.
  Si daca nu ai inteles, poate citesti ,pe bambelgul cu Ka l-am lasat sa se incadreze pe B2 , unde eram. Daca el ave crierii de vata si a vrut sa se duca pe trotuar, a suporta consecintele. Aici la 2:17 e tupeul yaranului borta, mirosind a cepa, cocotat in SUV. Melteanul absolut cre o taie peste 4 benzi. Si gata. Nu-ti mai raspund la comentarii.

 12. @Ursul Grizonat: Daca eu am idei putine si fixe inseamna ca tu ai una singura, si anume, condusul preventiv cu care ne omori pe anul asta. Probabil vreun target personal impus in prag de sarbatori.

  Sunt curios tu cum ai fi procedat daca ai fi fost obligat sa iesi din acea parcare iar traseul sa-ti fi fost pe Victoriei, faceai rondul pana reuseai sa te incadrezi pe B1 ?

  In pozitia in care era Ka-ul din clipul tau, doar tu ti-ai fi putut imagina ca vrea sa continue pe B2. Noi, restul, ne-am prins ca vroia sa intre in parcarea din dreapta.

  Tare sunt curios daca al tau unic neuron ( si aici nu fac referire la totalitatea neuronilor tai, ci stric la cel care a conceput ideea de ” condus preventiv, repetata obsesiv, ori de cate ori situatia o cere ) te va lasa sa dormi linistit, fara a-mi da un raspuns.

  P.S. Din modul in care scrii tind sa cred ca devii putin agitat atunci cand cineva nu iti impartaseste ideea, ba chiar isi permite sa te contrazica.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!