It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Dupa accident (22/12/2016)

Adăugat de magnnum_carcam
14

Urmarile unui accident destul de grav. Ambulanta era pe drum, deci posibil sa fi fost victime, in Toyota Avensis (cea din stanga) fiind o doamna care nu s-a dat jos, desi mai multi oameni s-au dus la ea, probabil sa o ajute. Polei pe jos si temperatura de aproximativ -3 grade Celsius.

PS: fiind primul care a trecut printre resturi am reusit sa-mi zgarii bara. De stiam poate ma opream si le dadeam la o parte cat de cat. Nu ma plang, de plecam de acasa cu un minut inainte poate eram si eu implicat, cine stie.

11 comentarii

 1. robwin_75

  Puteai sa faci cale intoarsa ca ceilalti….si aveai bara intacta !!!

 2. Ploiestean

  distrugere de probe…accident cu victime si tu treci peste probe…trebuia sa intorci sau sa depasesti pe contra sens

  • Dar repede a aparut viteazul care sa dea vina pe autor. In primul rand sunt destui martori la accident, iar daca tu crezi ca politistii foloseau niste plasticuri a caror provenienta este greu de stabilit pentru determinarea dinamicii accidentului, iar faptul ca eu si altii le-am mutat cativa centimetrii este relevant ar trebui sa te mai gandesti. Nu-i ca si cand am mutat o masina, o bara de protectie sau un far (nu ca acelea ar fi ajutat neaparat la deslusirea dinamicii accidentului).

  • Ploiestean

   nu am dat vina pe tine….a fost numai o constatare….scuze daca te-a deranjat..eu am zis ce as fi facut in locul tau…

 3. Mutat, nemutat.. n-ai voie sa treci peste resturi. Unde asa multi martori erau ? La doamna de care zici nu statea nimeni cu ea sa vada daca e ok sau daca are nevoie de ceva…

  • Nu țin minte așa ceva așa că am să te rog să-mi spui în ce articol din legislație scrie ce susții tu. Mersi. Nu se vede pe filmare dar eu am văzut cel puțin, două persoane care au mers la șoferul din avensis și au stat la discuții cu el, au încercat să-l scoată (nu știu exact dacă era o doamnă) dar nu a vrut.

 4. Cred ca mai bine intorceai …
  Nu as fi riscat sa merg pe cioburile alea…

 5. @magnnum_carcam E o zona in care in astfel de conditii se poate produce destul de usor un accident. Sa speram ca urmarile nu sunt prea grave.
  +

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!