It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Dupa accident pe A1 la kilometrul 242.

Adăugat de Huffy
Raportează ca șters! 47

Accidentul a avut loc pe autostrada A1 la intrarea de pe drumul de Agnita-Sibiu.

Locatia:

Din presa locala rezulta ca accidentul a avut la baza intrarea de pe bretea direct in B2. „O șoferiță de 64 de ani din Sibiu a intrat de pe banda de accelerare direct în cea de-a doua bandă de pe autostradă, fără să se asigure și s-a izbit într-o mașină ce circula regulamentar.” Sursa – http://sibiu100.ro/eveniment/42121-accident-pe-autostrada-doua-femei-au-fost-ranite/

Totusi, ceva nu se leaga !!! Cum poti sa iesi de pe o bretea direct in B2 si sa te lovesti de o alta masina in locul acesta?

Una din doamne a vrut sa faca stanga la intrarea pe autostrada? Posibil, pentru ca altfel nu imi explic cum au reusit sa se loveasca in locul respectiv.

Stiti ce mi-a placut din toata treba asta? Felul in care a fost semnalizat accidentul si cum a fost curatat locul dupa ridicarea autovehiculelor implicate.

Ce mai caută lumea:
 • stau autobanda A1
 • accidente pe autobanda

13 comentarii

 1. cetateanul turmentat

  Mare noroc a avut „desteapta”. Sa se consoleze cu gandul ca inca traieste…..

 2. Din ce se vede au ramas mai multe masini dupa accident la fata locului. Probabil urmele de franare sunt de la alta masina mai in spate care a franat cand a vazut accidentul in fata, probabil una din cele ramase la fata locului 😉

  • cetateanul turmentat

   Se vede pe filmare cand ridica masina pe platforma unde a fost impactul. Poza cu frana este unde a fost impactul.

 3. Mda, si femeie si batrana.

 4. Reporterii TT in actiune.

 5. Toamna trecuta , pe aceeiasi bucata de A1 , un SB s-a oprit la intrarea pe banda de accelerare in dreptul semnului ”Cedeaza trecerea” si astepta sa trecem toti ..

 6. Bizar. Poate a vrut sa depaseasca pe hasura masina sau masinile care, din cine stie ce motive se miscau prea incet in fata ei pe bnda de accelerare. Nu ma mira. Daca, in general, barbatii sunt mai vitezomani si mai predispusi la depasiri riscante, din experienta mea pot sa va spun ca femeile sunt mult mai napasatoare cand e vorba sa depaseasca coloanele, sa taie calea altora, si sa se duca glont acolo unde vor sa ajunga fara sa le pese de prioritate sau de dinamica traficului. Sunt convinse ca ceilalti pot, si vor fi nevoiti sa franeze ca sa le faca lor loc. Numa’ cu legile Fizicii nu stau ele prea bine…

 7. deci… serios… sa mi explice si mie cineva cum a ajuns aia ACOLO… a vazut 2 benzi cu intrerupta si ce s-a gandit… 2 sensuri de mers? for real?

  +

 8. Daca chiar a intrat pe autostrada de pe bretea, nu avea cum sa ajunga in locul impactului http://goo.gl/maps/jECvV decat daca a facut stanga…parerea mea.

 9. Masina de la Tractari auto are sigla ADAC :)))))

 10. incognitescu

  elementar, dragul meu watson! a facut stanga !
  si, pana la a cere permis pentru biciclistii rutieri, trebuie sa cerem examene serioase pentru soferi !!
  si mai ales pe cele trei: psihiatric, psihologic si psihomotor!
  „prioritatile” intra la „by default” 🙂

 11. galadragos

  >>Totusi, ceva nu se leaga !!! Cum poti sa iesi de pe o bretea direct in B2 si sa te lovesti de o alta masina in locul acesta?

  @Huffy vezi videoul meu, e unu care face acelasi lucru

  http://www.trafictube.ro/pentru-ca-6/

  faza 11)

  • Daca te uiti cu atentie, in cazul din clipul meu, locul impactului este inainte de terminarea parapetului dintre breteaua de intrare pe autostrada, deci singura explicatie logica, este ca a vrut sa intoarca. http://i.imgur.com/h7iK1tX.jpg

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!