It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Dupa accident si altele

Adăugat de mariusikk
Raportează ca șters! 29

Dupa accident si alte faze.

9 comentarii

 1. Cand i-am zis la o bagacioas ca fac ceva pe semnalizarea ei si ca trebuia sa se asigura, s-a suapratm ca vorbesc urat. No problem, next time nu mai claxonez, nu mai vorbesc, il chem pe #adoase 🙂
  Pe taximerist cheama-l la comada si da-i cu DVD-ul in cap. 200% tupeu. E de groaza zona aia, greu sa se uiet la desene, banda 1 se inchide in bizonii opriti.

  • Am intalnit si eu una, nu o pun aici ca e vecina cu mine intamplator, iese din parcare si imi taie fata, claxon, replica ei nu vezi ca am dat semnal….

  • @mariusikk Mai avea si obligatoriu inainte de pe B1 domnita cu semnalul 🙁 1:19-1:20 Moto-zmeul avea si el semnalizarea (dreapta?) in functiune.
   La 1:58 claxonul tau parca suna ceva mai bine 😀
   +

  • @GeluCJ la cat de repede a trecut motoristul nici nu am apucat sa vad 🙂

 2. b2 lover

 3. „Saracu'” ala cu taxiul, o fractiune de secunda nu a stiut ce sa mai faca in situatia aia: sa traga de volan, sau sa claxoneze ! Bineanteles ca a ales sa claxoneze pentru a demonstra (inca odata) cine-i seful soselelor, chiar daca este un pic dus cu capul !

 4. @gringo un mare plus pentru umor. Asa este si mie pe moment mi s-a parut crispat o fractiune de secunda tristul, dar cred ca e obisnuit cu claxoane , ciudat sa se sperie din cauza asta.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!