Camera auto Xiaomi Dash Cam 1S

Produs din oferta Xiaomag.ro

319,00 lei

319,00 lei

Vezi detailii

Dupa accident autostrada

Adăugat de Eric
Raportează ca șters! 14

La ce poate duce o sicanare…

Din declaratia de presa a politiei: „Sicanatorul”, un Renault Megane, a depasit de mai multe ori pe B1 (adica prin dreapta) o Skoda care mergea pe B2, si, probabil suparat ca nu i se facuse loc mai repede „Mariei Sale”, a facut apoi un Break Check pana la oprire. Fiind trafic relativ dens, una din masinile care veneau mai din spate nu a mai putut frana la timp si a intrat in coloana oprita. Din pacate „sicanatorul” a mers mai departe fara sa-i pese de rezultatul actiunii lui… Sper sa-l fi prins si sa nu-si mai primeasca vreodata permisul inapoi.

Partea buna, daca pot spune asa, este ca nu au fost morti ci doar cativa raniti usor. Eu am trecut cam la o ora dupa accident.

Aici un link catre declaratia politiei: https://www.presseportal.de/blaulicht/pm/110975/5269394

3 comentarii

  1. Sunt dispus sa fac pariu ca vor fi mult prea multi care ii vor lua apararea sicanatorului.

  2. Salut. Iti recomand sa nu mai postezi online filmulete din Germania in care apar numerele de masini, in special daca apare si data, ora sau coordonatele GPS. Amenda incepe de la 500 de euro si urca pana la 50.000 daca cumva filmarile aduc si venit.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.