Camera auto 70mai Omni 360 Dash Cam, filmare 360⁰, 64GB, detectie AI miscare, GPS&ADAS, control vocal, X200

Produs din oferta Xiaomag.ro

1.099,00 lei

1.099,00 lei

Vezi detailii

Dupa Accident – Bucuresti, Lic. Stefan Odobleja

Adăugat de StefanJ.
Raportează ca șters! 50

Accident pentrecut in data de 21/06/2013 in Bucuresti in zona 13 Septembrie langa Liceul Teoretic Stefan Odobleja. Nici o persoana nu a fost ranita grav, soferul autoturismului marca Nissan a fost trasportat de un echipaj SMURD la spital.

6 comentarii

 1. Ursul Grizonat

  Ca in Belgia. De dreapta. Semnalizare rutiera de toata jena.
  Aici ? http://goo.gl/maps/kX2K9

 2. Da exact acolo, cel nevinovat venea precum taxiul iar cel cu doblo de pe straduta laterala. De cand strada pe care mergea cel nevinovat a devenit cu cu sens unic spre 13 Septembrie au aparut si semne, in prima poza se poate vedea in dreapta spate un semn de cedeaza impreuna cu obligatoriu inainte sau la stanga.

 3. @Ursul Grizonat: Da, chiar acolo.

  Eu stau fix in blocul de langa intersectie si am fost martor la cel putin 2 accidente acolo (mult mai usoare decat asta totusi). Si mie mi-e frica mereu acolo, chiar daca am prioritate, mereu incetinesc sau chiar opresc si ma asigur sa nu vina vreun descreierat si sa nu-mi dea prioritate. Sunt parcate si aiurea niste masini pe acolo si vizibilitatea in intersectia aia e 0.

 4. Verdenpom

  Ce aerodinamic a devenit jipul.

 5. Ursul Grizonat

  Nu stiu altii cum sant, dar cand ma gandesc la http://goo.gl/maps/S1TMF ma iau cu mainie de cap. Eu si „Vitanul”. Pot considera ca au abonament. STOP -ul ala e cam ignorat. Tot semnaluzare „buna rau”.

 6. nu esti atent la semne sau nu sunt vizibile, ok, dar nici nu te uiti macar in drepta din instinct, cata vreme nu esti sigur ca esti pe drum cu prioritate.. cu astia nu mai ai curaj sa mergi nici pe trotuar.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.