It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Dupa accident grav (pietonti vs taxi)

Adăugat de HoriaSan MotoVlogs
Raportează ca șters! 37

Salutare!
S-a intamplat in noaptea de joi-vineri, 29-30 Sept. Nu a fost o imagine chiar placuta si s-a intamplat fix in fata mea.
Ce m-a deranjat cel mai tare, a fost agentul acela de politie venit primul la fata locului, care era egal cu ZERO. In loc sa fie el cel cu initiativa si sa faca ceva, ne spunea noua sa-l tinem sa nu cada si sa-i punem ceva sub cap. Cred ca nu voia sa aiba de scris rapoarte si alte cacaturi.
In fine, sper ca au fost OK cei doi si ca si-au revenit bine la spital.

8 comentarii

 1. Ce-i mai halucinant este faptul ca la ora aceea tarzie cand traficul este aproape INEXISTENT ambulanta a venit dupa >6 minute.

  • Am , 8 minute! Pusesem „pauza” sa scriu comment.

  • Cel mai halucinant este prostia ta care crede ca o ambulanta se poate teleporta, iar un timp de raspuns sub 6 minute de la alarmare si care este sub timpul mediu de raspuns in Bucuresti, tie ti se pare mult.. Nu conteaza ora sau traficul, conteaza ca acea ambulanta sa ajunga in siguranta la locul evenimentului, sa salveze victima la care este solicitata, nu se devina ei si cu alti participanti la trafic victime.

  • acum vreo 15 ani am fost martorul unui accident destul de grav (eu eram in trecere pe acolo fara masina, o masina a lovit un pieton care traversa regulamentar, se facuse balta de sange pe jos).
   ambulanta a venit dupa aproape 45 de minute…
   asa ca 8 minute e ok zic eu…

 2. Asta e una din legile lui Murphy adaptata la camere de bord. Mi s-a intamplat si mie de cateva ori, la anumite faze importante constati ca e oprita camera din diverse cauze. Sper ca cei doi sa fie bine si sigur vor fi mai atenti la trecere pe viitor.

 3. Uite ca prostia mai si doare!

 4. Pietonii nu au inteles gresit ca e rosu pt toti.
  E la ordinea zilei in Bucuresti ca pietonii sa fie foarte necivlizati si sa traverseze pe rosu direct cu tupeu chiar sa sara pe masini uitandu-se la ele cum circula (in legalitate).
  Poate aia va consitentiza ca „stai in plm pe trotuar cand ai rosu” si traversezi pe verde dupa ce te asiguri si la stanga si la dreapta…
  Codul rutier zice foarte clar.
  art 72
  (4) Pietonii surprinsi si accidentati ca urmare a traversarii prin locuri nepermise, la culoarea rosie a semaforului destinat acestora sau nerespectarii altor obligatii stabilite de normele rutiere poarta întreaga raspundere a accidentarii lor, în conditiile în care conducatorul vehiculului respectiv a respectat prevederile legale privind circulatia prin acel sector.

  • Da Tomita, asa zice Codul rutier, dar in practica, daca lovesti un pieton, indiferent unde ar fi el, te trezesti cu dosar penal, chiar daca ulterior se termina cu NUP. N-am auzit de cazuri in care pietonul se alege cu dosar penal in mod automat pentru distrugerea vehicului care l-a lovit.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!