Dupa accident – Sibiu, 19 decembrie 2019 (ambele sensuri)

Adăugat de constantin2
Raportează ca șters! 24

Oare limitele de viteza pe acel sector de drum sunt puse inutil acolo? Chiar nu au niciun scop si prea putini le respecta?

Filmare cu 4X, 1X, 4X, 1X etc.

7 comentarii

  1. Fac o fapta buna si incerc sa ajut „expertii lu’ peste la invartit colacul” scriind un comentariu in locul lor (ca sa nu faca febra musculara).
    ” NU conteaza viteza dom’le ; puteau sa aiba si 300 la ora, chiar 400. Esti pe drumul drept, ai prioritate. Aia de au pus limitarea de viteza e prosti. Ce stiu aia ? sa vada ei drumurile din germania. Si sa nu uit , nu avem autostrazi. „

  2. Io la ce trebuia sa fiu atent ca nu m-am prins?

  3. In intersectia respectiva sunt mereu accidente, mai mult sau mai putin grave. Problema mare este ca multi nu respecta acea limitare de viteza de 50km/h. Sa zicem ca cel sau cei de pe B1, merg legal cu 50 km/h. CEl ce vrea sa faca stanga de pe drumul lateral, vede ca masinile care vin din stanga lui, au viteza mica si sunt la o distanta care-i permita sa efectueze virajul. Pleaca de pe loc si dintr-o data, se trezeste cu Gigi Glont care vine lansat cu 100+ pe B2, fiind mascat de cei de pe B1 care circula cu 50 km/h. In momentul in care vede „glontul”, in foarte multe cazuri este prea tarziu si se ajunge la ceea ce se vede in clip. Stiti ce trebuie facut acolo? Trecuie facute benzi vibratoare pe distanta mare si montat radar fix cu placa care afiseaza viteza si amenzi peste amenzi si stiva de permise suspendate, pentru ca nu o singura data am vazut trecand prin intersectia respectiva ,gloante care se credeau pe autostrada…la nemti.

  4. unde a avut loc impactul? ca pare ca cel cu golf l-a lovit undeva mai incolo de banda 2, ca si cum ar fi venit pe contrasens

  5. IMi explica cineva daca data este corecta? Eu am filmat in 19.12 si era alt accident acolo !!!

  6. Da, data e corecta. Joi, pe 19 decembrie s-a intamplat. A mai fost unul si vineri, pe 20 (o Bora gri cu un Mini).

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!