Camera auto dual DDPAI DASH CAMERA Z40 GPS

Produs din oferta Xiaomag.ro

649,00 lei

649,00 lei

Vezi detailii

Dupa blocurile gri, poc

Adăugat de constantin2
Raportează ca șters! 58

@emanueld – fyi

Ce mai caută lumea:
 • https://www trafictube ro/dupa-blocurile-gri-poc/#comment-479394

16 comentarii

 1. constantin2 – tag-ul nu functioneaza in descriere.

 2. Da’ și ăia doi sunt parcați acolo la marele fix…

  • Da, tocmai aia sunt vinovatii!

  • Ionut1984

   In tot bucurestiul sunt soferi parcati in „rici”. Daca am face accident la fiecare faza de genul asta pai am avea toti masinile distruse. Iesi incet cu grija. El a iesit incet, incet, incet….forja. Not good.

 3. Asa ar merita toti sa fie amendati incepand cu cei doi „soferi” cu masinile lasate in drum, cel cu masina mica ca merge pe mijlocul strazii sa nu se rastoare strada cu el si cel alb ca accelereaza chiar daca nu are vizibilitate.

  • Are vreo vina cel cu masina maro? Daca depasea regulamentar niste masini parcate, care e vina lui?

 4. Dacă strada se desfășoară pe două benzi cam are vină că merge pe mijloc, și nu depășește nimic pentru că banda lui este liberă.

 5. Noh, acum din ce se vede în video, ziceți voi că e vinovat pentru accident cel cu Skoda albă?
  constantin2 ai mai multe detalii ?

  • Drum nemarcat, nesemnalizat, etc… Prioritate de dreapta, nu?

  • Totusi, cred ca cel cu Skoda vine de pe o proprietate alaturată drumului public. Inclin sa cred ca acolo este intrarea la un depozit, ceva.

  • constantin2

   Nu stiu exact cum au rezolvat-o. Au stat in telefoane vreo ora jumatate, iar masina aurie inca e langa locul accidentului (cred ca i s-a rupt mecanismul de sustinere a rotii fata dreapta).

   Cel cu Skoda alba venea de pe un drum public care incojoara blocul cenzurat si pe marginea caruia sunt locuri de parcare (eu cred ca drumul inca este in responsabilitatea dezvoltatorului de imoblilare, nu cred ca a fost predat inca primariei — dar nu cred ca ar conta asta cu ceva pentru ca nu e niciun indicator cum ca ar fi drum privat).

   In rest, dupa cum se vede, drum nemarcat, intersectie nesemnalizata, vizibilitate super slaba din cauza cabanutelor albe de pe colt (eu nu prea intru in cartier precum cel cu masina aurie tocmai din cauza lor).

  • Da, în mod normal acolo trebuie un STOP dar neexistând este prioritate de dreapta conform legii.

  • constantin2

   Si poate bat eu campii, dar ma asteptam ca masinuta mica aurie sa franeze mult mai bine dupa impact.
   Mie mi se pare ca ori nu apasa pedala de frana puternic, ori se duce saniuta. Mai avea trei latimi de locuri de parcare si ajunge si in masina mea.

  • Da, asta am observat imediat, cum și-a continuat deplasarea până s-a oprit în groapa aceea.
   S-a panicat omul …

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.