It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Educatie rutiera: Circulati dupa marcaje nu dupa ureche

Adăugat de Ruhestand
Raportează ca șters! 51

Sa invatam sa circulam regulamentar pe Sos. Mihai Bravu, la trecerea pentru pietoni de la Kaufland.

Ce mai caută lumea:
 • marcaj inainte de trecerea de pietoni

7 comentarii

 1. Daca o sa te uiti atent acolo, e imposibil sa circuli regulamentar dupa marcaj, pentru ca marcajele sunt absolut inepte. Inainte de trecerea de pietoni sunt trei benzi, iar la 5 metri, dupa trecere, o banda pur si simplu se evapora. Sunt trei benzi, toate cu obligatoriu inainte, iar una dispare complet (cum se si vede la 0:09-0:12). Problema e la administratorul drumului.

  • @Ovidiu81: partial ai dreptate. dar singura problema e ca nu se precizeaza care dintre B2 si B3 dispare. crezi tu ca e imposibil…ti se pare ca eu nu am circulat regulamentar?
   oricum, cu sau fara ghidaj despre banda care dispare, n-ai cum sa vii de pe B2 pe B1, trecand peste marcaje si sa-mi zici mie ca „te scot de pe banda”….”cearta” se poate aplica doar intre B2 si B3…

 2. Nu ma refer la partea cu cearta si discutia, ci strict la drumul respectiv, pe care si eu il strabat zilnic de doua ori si care are o organizare si niste marcaje lipsite de sens. Strada Laborator, cea din dreapta, nu a fost intotdeauna cu sens unic, iar inainte B1 avea obligatoriu la dreapta acolo, iar B2 si B3 inainte. Dupa ce au reasfaltat anul trecut sau acum doi ani si au refacut din marcaje, si-au batut joc. B2 si B3 merg inainte, iar acum au facut obligatoriu si pentru B1, desi sunt doar doua benzi. Cum se face tranzitia ? Sa se descurce ei de capul lor. B3 a avut si are interzis la stanga (se termina refugiul acolo, linii de tramvai, marcaj continuu), iar B2 intra in B3 in 2 metri. Pe langa asta, TOATE cele trei benzi au obligatoriu inainte acum. B1 e folosit in general de cei ce ies de la Kaufland, Petrom sau care vin de pe Racari si asa iese zilnic de sute de ori balci acolo.

  • pai e simplu sa faci tranzitia, ca administrator de drum: pui presemnalizare inainte de trecere si arati care dintre B2 si B3 dispare. eu prefer mereu banda aia tocmai pentru a scapa de balci. in caz de ghinion, macar am marcajele de partea mea…iar vinovatul n-are decat sa se certe cu administratorul drumului

 3. Ai dreptate, acolo doar B1 e clara, cf marcajelor.
  Dar, doamne, ce mizerie de marcaje sunt acolo. Daca nu era beat proiectantul, si doar atat e el de prost, e nasol rau.

 4. Acolo nu mai este clara nici o banda, marcajul intrerupt nu se continua pe banda ta ci pe b2+jumatate, probabil ca daca faci poc aici se va invoca articolul ca banda superioara este prioritara celei inferioare (b3>b2>b1) dar da, ia trimite un mail la politia rutiera cum ca marcajul nu este in concordanta cu intersectia si s-ar putea sa vezi o amenda data administratorului.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!