It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Episodul #7 – Zombie la volan

Adăugat de Knight
Raportează ca șters! 33

10 comentarii

 1. ești foarte agresiv în exprimare. . acei bicicliști trec pe riscul lor și nu înțeleg cu ce te deranjează în halul ăsta.
  de exemplu acea intersecție dintre Călărașilor și Popa Nan are un semafor deși rareori circulă mașini transversal, ar putea fi foarte ușor pe galben intermitent.. nu a pus nici o secundă pe nimeni în pericol.

  • Pe riscul lor e la ei pe tarla. Pe carosabil trebuiesc respectate niste reguli de circulatie.

  • Să nu ieși pe străzi, că la ce gândire ai, pun pariu că ești pericol.

 2. Dacă gândim așa, atunci nici tataie care a trecut pe roșu la AFI nu a făcut nimic greșit, nu ? Că doar s-a asigurat, nu a pus pe nimeni în pericol și răspunde pentru ce face nu ? Că doar e cetățean european (doar) cu drepturi și nu-l poate obliga nimeni să stea la semafor.
  Nu suntem în Etiopia, avem reguli de circulație și atâta timp cât ești participant la trafic trebuie să le respecți chiar dacă sunt 5 semafoare în 50m; dacă nu, în cazul nostru, te dai jos de pe bicicletă, o iei de coarne și devii pieton ( pe trotuar ).
  Dacă știi accidentul destul de recent de pe Ștefan cel Mare , dintr-o intersecție, când unu’ trece pe roșu, altul îl evită și intră într-un taxi dar în același timp trece foarte foarte aproape de un biciclist care bineînțeles că trecuse de semafor cu câțiva metri buni și era intrat, dacă nu aproape intrat în intersecție. Dacă biciclistul era cu 1m mai in față ce se întâmpla ?
  Nu generalizez bicicliștii, sunt și destui care chiar respectă regulile dar asta nu ar trebui să fie ceva de lăudat ci ceva normal ( la fel și în cazul autovehiculelor ).

  • Și pietonii sunt participanți la trafic. Pietonii traversează pe oriunde, pe roșu. Ca pieton nu ești neamț, ești român. Te uiți, nu vine nimic, treci. Toți facem asta

   Eu am semnalat indignarea cu aspect de ură a autorului față de bicicliști, deși infracțiunea comisă de acel ciclist nu e mai gravă decât miile de pietoni care trec la fel .. sau șoferi de ce nu..

   Șoferii români au o ură congenitală fata de cei pe două roți, și apropo regulile pt cicliști ar trebui sa fie mai laxe, de ex Daca face dreapta pe roșu nu afectează pe nimeni..

  • În caz că nu ai observat eu sunt autorul și nu, nu am absolut nimic cu bicicliștii. Cum am spus mai sus, sunt și destui care chiar respectă regulile. Dacă tu asta ai înțeles din video și din comentarii, atunci nu are rost să încerc să mai explic… Drumuri bune !

 3. Ceapa Verde

  Un biciclest trece cu o bicicleta de 15 kile. Eu zic intai fa un clip cu cei cu auto de 1000+ kg. Sa fie amendati intai cei care trec cu masina. La 30 de minute dupa accidentul din dorbanti, pe sensul celalt de mes am franat pana la oprire pt ca un cretin a trecut pe rosu(era verde pt stanga) . Era politie in intersectie. Credeti ca au facut ceva? Nu vin decat daca e cu sange, mie asa mi-au spus la 112. Sau e coloana oficiala. Biciclistii sunt ultima noastra problema. Mai degraba m-as lua de astia cu trotinetele care merg pe interzis ca pe tarlaua lor.

  • Care-i diferența între biciclist și trotinist? Ambele categorii au tâmpiții lor. Eu sunt șofer și trotinist. Respect regulile de fiecare dată când folosesc trotineta, pentru că așa e normal. Nu contează că biciclistul trece cu bicicleta de 15 kile, pentru că dacă-l lovește o mașină de 1000 de kile, moare. Logica ta e imbatabilă în cercul tău de prieteni, sunt sigur.

 4. Ceapa Verde

  Logica e ca unul cu trotineta sau bicicleta se pune doar pe el in pericol pe cand un ratat cu masina omoara oameni nevinovati. Pot sa iti fac un grafic sa intelegi.

  • Crezi că dacă mie sau oricui altcuiva îi iese un biciclist/trotinetist în față dăm în el ? Normal că nu.. normal că aș încerca să evit dar poate în încercarea asta de a evita produc un alt accident ( cu victime poate ). In cazul ăsta biciclistul/trotinetistul se pune doar pe el in pericol ? Eu zic că nu.. Regulile sunt simple, e roșu nu treci, punct. Indiferent dacă ești cu auto/bicicletă/trotineta etc.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!