It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Daca era „masa”….

Adăugat de bighi89
Raportează ca șters! 99

La prima faza, pana la claxon n-a miscat nici unul, ma indoiesc ca n-au auzit ambulanta aia.

A se asculta cu sunet.

ps:720p

9 comentarii

 1. Inexplicabil. Inexplicabil cum sa astepti pana ajunge in bara ta ca sa incerci sa-i faci loc, inexplicabil cum la a doua faza n-a luat-o pe linia de tramvai.

 2. @stai-acolo. Este inexplicabil cum nici la prima faza nu a luat-o pe linia de tramvai, sunt refugiipe ambele sensuri la fel ca al doilea.

 3. Nu au mers pe linia de tramvai deoarece este f mare riscul sa-ti sara pietoni in fata de pe refugiu sau sa traverseze in fata ta.
  La faza 2 cu scafandrii de la Salvatori erau 2 masini in fata lor care nu erau capabile sa se miste 5m mai in fata. O tai pe linia de tramvai cand sunt multe masini la semafor, nu 2.
  Vasi Minzatu de pe facebook are perfecta dreptate. Chiar daca te deplasezi la interventie cu semnale acustice si luminoase in functiune si vrei intri in intersectie pe culoarea rosie a semaforului trebuie sa te asiguri. In caz de accident predai permisul.
  De unde bani de Casco la autospeciala de 1 mil euro… Sau la ambulanta de 160.000

 4. si eu cred ca ar fi fost usor mai rapid in ambele cazul contrasensul sau linia de tramvai.

  @bighi89 – la Dristor cat i-a luat sa treaca de intersecta plina de masinile care i-au facut loc?

  by the way, stie cineva ce s-a intamplat? ce era cu scafandrii?

 5. Scandrii probabil mergeau sa recupereze o masina sau persoana (decedata) cazuta in vre-un lac de prin Bucuresti sau localitatile din imprejurimi. De salvat persoane nici nu se pune problema…

 6. @red_bull
  bine ma! 😐
  din pacate am avut experiente cu scafandrii, si sunt experiente care te marcheaza, de asta intrebam.

 7. @bogdan daca nu ma inseala memoria ca numai am brutul, de cand am auzit eu sirena si pana a trecut de intersectie cred ca a trecut mai bine de un minut.

 8. @bighi89 sa le zicem asa?:
  concluzie:
  daca esti sofer de ambulanta sau de echipaj de scafandrii, te asteptam cu sirena pusa pe contrasens sau pe linia de tramvai!
  😀

  desi fetele zambitoare nu se potrivesc nicicum situatiei..

 9. Chiar ieri dupa ce am plecat de la munca am dat peste ambulanta care s-a impotmolit la obor, venea de pe mihai bravu si se ducea spre colentina. Am trecut pe langa mine cu o intersectie in urma. Pai am ajuns-o din urma, am trecut prin pasaj si ambulanta cred ca abia a trecut.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!