It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Era s-o fur

Adăugat de AndyM
Raportează ca șters! 68

Mergand linistit, de-odata verdele a cotit-o la dreapta! 😀

Am furat o privire la semafor inainte de a trece de el si am observat ca nu mai era intermitent, am oprit,  apoi  surpriza, treceau si masini. 😀

6 comentarii

  1. Nu e chair de mirare. Eu stiu cateva semafoare in Bucuresti al caror verde intermitent dreapta nu se aprinde automat cand se pune rosu pe directia inainte, ci cu secunde bune dupa. E adevarat, inca n-am intalnit unul care sa porneasca, sa se opreasca si sa porneasca din nou, pe aceeasi secventa de trafic, cum se pare ca e cel din Timisoara 🙂

  2. @Kor: In Timisoara au o chestie desteapta de protectie a pietonilor. Majoritatea semafoarelor care au verde intermitent spre dreapta nu pornesc verdele intermitent cat timp pentru pietonii ce traverseaza prin fata celui care face dreapta au verde. Multi habar nu au ca verde intermitent nu e acelasi lucru cu verde. Dar una e sa te bagi pe verde intermitent si sa te ciocnesti cu o masina si sa indoiti tablele, si alta e sa intri pe intermitent peste un pieton, mai ales la capitolul victime si la gravitatea accidentului.

  3. @RebounD11 – „Multi habar nu au ca verde intermitent nu e acelasi lucru cu verde”. Tant pis, cum ar zice francezu’, adica – cu atat mai rau pentru cel ce nu stie. Dar, una peste alta, asa e, e mai bine ca pietonii sa fie protejati si de cascatii cu permise luate la Pitesti.

    Dar sa stii ca, pentru unii bizoni, nici asta nu e suficient. La unul dintre semafoarele de care va povesteam, de nu stiu cate ori mi s-a intamplat sa fiu claxonat din spate, cu indemnul „hai ba, da-i drumul, ca o fi stricat verdele ala intermitent, ca doar trebuia sa porneasca imediat cand s-a facut rosu”.

  4. @Kor: am auzit si mai urate 🙂

  5. E prost gandit intermitentul pentru ca nu sti cand urmeaza sa se opreasca . Rezolvarea e simpla cu 5 secunde inainte sa se stinga si sa se vada verde la pietoni sa clipeasca mult mai repede decat e normal apoi sa se stinga . Asa sti daca esti la o anumita distanta ca ai timp sa treci sau incepi sa franezi usor .

  6. Eu pe verde intermitent mi-am pierdut carnetul când eram tânăr în Craiova. Veneam dinspre complexul Novaci si mergeam spre Gară, când la intersecția cu blvd. Dacia am făcut dreapta, dar nu m-am mai uitat la semafor, care în mod normal era verde intermitent dreapta…în aceea noapte pentru 1 oră, nu a mers semaforul, iar poliția care era în spate a avut si 3 martori la dispoziție – polițiști. Deh învățătura de minte ! Și am trecut pe roșu, a fost și ceva comic, pentru că m-am oprit în intersecție și m-am asigurat, stânga, dar la semafor nu mi-am dus ochii. :))))

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!