2 comentarii

 1. Inaptul Sef

  Salut, Asgard! Mereu content de calitate 😀

  Doar sa ai grija in zona avion (minutul 1.55) deoarece prima banda merge obligatoriu spre Fundeni, benzile 2 si 3 merg spre capat 21.. si in stanga benzii 3 se face o banda de mers spre Andronache.
  Drept urmare cine este pe banda 2 inainte de intersectie ar trebui sa ajunga pe prima banda… nu sa continue drumul pe banda a doua cum ai facut tu. Daca cel din stanga ta voia sa mearga drept inainte cum facea aceasta operatiune?

  Spor!

  • …Salut, @Inaptul Sef, chiar n am stiut de obligativitatea primei benzi catre Fundeni, oricum eram atent la semnalizarea si traiectoria celui din stanga mea, m am dus de pe banda doi pe trei ptr ca in fata sunt ,de obicei, parcate masini pe prima banda la cele 2-3 service uri din zona, chiar o sa fiu mai atent la marcajele din acea zona, sunt foarte multi care, de pe prima banda de la semafor, o tin inainte pe Colentina fara a intra pe Fundeni, oricum, trebuie sa fi atent in acea zona de cand au dat drumul la intrarea pe autostrada, banda 3 la semafor face stanga spre autostrada si intra aiurea peste cei care urca spre d.na Ghica, banda 2 urca pe 3 ptr a intra pe Andronache…merci ptr informatie

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.