It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

9 comentarii

 1. Sa ghicim viteza pt care ai contribuit la „casierie” : 84km/h ? 🙂

  Primul din film, bizon rau de tot …

  • Pe aproape. 92 km/h.

  • Daca poza radarului cu viteza este inainte de semnul de restrictie a vitezei la 60 se poate contesta in istanta.

 2. avand filmarea eu zic sa contesti PV-ul … erai in depasire! Nu stiu sa-ti dau citat din codul rutier dar e imposibil sa nu existe exceptie de la limita cand esti in depasire … ca daca unul merge in fata ta cu 90 pe limita de 100 (de exemplu) cum ai putea sa-l depasesti fara sa sari de 100?
  Oricum, politaii aia sunt cam de cacao … ei stateau, de fapt, la linie continua (ceea ce nu e rau la cati imbecili sunt pe drumurile patriei …) dar e urat din partea lor ca te-au taxat pentru depasirea vitezei limita de 60, cand erai indepasire !!!

  • Ce legatura are daca era in depasire ? Daca depasesc am voie sa procedez cum vreau si chiar sa il depasesc cu 200km/h ( poate are Veyron ) doar pentru ca autoturismul din fata mea merge regulamentar ?

   Pana nu gasesti exceptia aceea de limita cu art. de care spui ca e imposibil sa existe, eu nu cred asa ceva si nici nu am mai auzit pana acum.

   In schimb, in cazul in care cel din fata lui :

   Art. 99. – (1) Constituie contravenţii şi se sancţionează cu amenda prevăzută în clasa I de sancţiuni următoarele fapte săvârşite de către persoane fizice:

   1. conducerea unui autovehicul în mod nejustificat cu o viteză cu cel puţin 10 km/h sub limita minimă obligatorie stabilită pe tronsonul de drum respectiv;

   …”contribuia” si el ( nefiind cazul pt ca mergea regulamentar ) .

   Aia este, a gresit …a platit.

  • *imposibil sa nu existe

  • Surprinderea cu aparatul radar este incontestabila, la fel ca si PV-ul. Ilustram doar ghinionul ca in aceste circumstante sa ma aleg cu o amenda. Greseala a fost a mea pana la urma.

  • @ingfrancisc – adica situatia cea mai clasic intalnita pentru depasirea unui tir, raspunsul politiei rutiere si al oricarui om care gandeste logic si VREA sa respecte legea este: gasesti un loc si o situatie cand poti efectua depasirea regulamentar fara sa depasesti viteza de 110km/h.
   @dtz – articolul face referire la o viteza minima obligatorie, ceva extrem de rar intalnit pe drumurile din romania…

   prea multa lumea care nu mai are loc pe sosele de alti participanti la trafic, care din motive constructive sau de alta natura, circula mai incet… problema nu e la ei.

 3. robwin_75

  DA ” VESTA REFLECTORIZANTA ?

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!