18 comentarii

 1. De ce oare sa dat atatea „-” ?

  • Cred ca de la faza de depasirea camionului, din pacate nu se aude si nici nu se vede prea bine, dar am semnalizat mult inainte si am dat si un blitz inainte sa intru in depasire la faza respectiva, mna asta e…

  • Eu am dat „-” din cauza ca ei vorbesc alta limba in Romania, ei fiind romani. Sa fim rasisti, zic!

  • xulescu you may need some medical assistance, you nazy.

  • Imi vine sa fug din tara cand vad oameni inapoiati ca tine….din cauza voastra e tara in halul in care e acuma….rusine….

  • @TC
   Sigur ai vrut sa spui „Nazy”? 🙂
   http://imgur.com/a/aDSCs

 2. Si el a semnalizat dupa ce sa bagat in depasire, se vede ca ai dat blitz, semnalizarea nu am putut auzi e prea multa galagie, dar infine, mie unul nu mi se pare ca ai gresit acolo cu ceva.

 3. 0:25 subtire rau de tot, uite aici printre altele cum face un adevarat kamikaze http://www.trafictube.ro/5-2/
  2:00 wtf? ce a vrut sa faca?

 4. 0:28 Depasirea TLS e de toata jena. Astia sunt soferi profesionisti, zau :)). Nu le ploua in gât?
  1:15 Te-a salvat ala cu semnalizarea dreapta (Audi, daca nu ma insel) :)) , ca tu deja ai cedat in fata mastodontului. Daca tineai aproape de cel din fata ta, nu putea sa te mai fenteze.
  2:00 Nu consider ca ai gresit, dar ti-ai pus viata in pericol degeaba, pentru ca daca nu iti e clar… astia cand se baga, se baga! Si culmea a fost ca v-ati angajat amandoi in depasire simultan, iar el cârmuieste mai greu camionul decat faci tu cu „micuta” ta.
  +

  • La faza cu TIR-ul : nu cred ca a fost cu intentie din partea lui ci pur si simplu nu te-a vazut , a fost prea din scurt . Nu cred ca ai gresit totusi cu nimic..
   + de la mine

 5. La 2:00 nu vad ce ar fi depasit acel camion… consider ca a fost o sicana de prost gust din partea lui ca sa nu-l depasesti tu.

  • Artie daca te uiti putin mai atent ai sa vezi ca , camionul vrea sa depaseasca un alt camion aflat in fata .

 6. Posibil, eu vad doar o fenta pe sosea exact in momentul cand autorul intra in depasire. Drept dovada are loc sa se replieze fara sa depaseasca nimic, (o depasire nu o incepi cu 500 m inainte de a ajunge la masina din fata). De asta ziceam ca a fost cu rea intentie. Dar, nah, hai sa-i acordam si prezumtia de nevinovatie… 🙂

 7. @TomiBihor 0:03-0:14 Acolo e o situatie in care iesirea din sensul giratoriu se face intr-adevar numai de pe B1 (fizic), ca si VW-ul de la 0:05. 0:13 Cel din stanga era neinspirat incadrat pentru iesire.
  0:20 Tipul a plecat in depasire, dar nu si-a calculat cam cat ii trebuie ca sa treaca de autocisterna. Oricum semipro de la 0:34 il intrece. Are indicatoare, linie continua, trecere pentru pietoni, marcaje … tot ce trebuie, dar degeaba.
  1:08 Probabil era obisnuit cu circulatia pe acostament, iar in localitate il inlocuieste cu parcarea. 1:58 Nici asta nu stie unde trebuie sa se asigure prima data la o depasire. Sa mai avem pretentii de la amatori?
  2:15 Nu prea a invatat suficient de bine in scoala. O luna pe bara i-ar acorda un timp suplimentar pentru pregatire, inclusiv sa vada unde trebuie sa-si puna semnul de incepator.
  +

 8. @TomiBihor, cam care este motivul pentru care dispar comentariile de aici?

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!