It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Every day struggle in Bucharest Traffic

Adăugat de cyrus_robert
Raportează ca șters! 22

3rd person view mount – GoPro Hero 7 Black.
Aprilia Leonardo 250 ’99.

9 comentarii

 1. M-am uitat primele 3 min si mi-a fost de ajuns. De la sec. 0.40-046, n-ai facut altceva decat sa depășești pe stânga coloana la semafor. Permis suspendat. În rest slalom printre masini si trecere printre masini de pe o bandă pe alta cand mașinile sunt in miscare. Numai filtrare a traficului nu e ceea ce faci tu.

  • Esti invidios ca omul ajunge de 4-5 ori mai repede decat aia cu masina la serviciu

  • cyrus_robert

   Daca eram cu bicicleta la fel faceam. Nevoia te impinge.
   Ai o foarfeca? sa vin sa ti-l aduc 🙂 Pace !

  • Ii dau dreptate lui glontul, sincer sa nu te miri daca te ia unul pe capota. Si eu circul si cu masina si cu scooterul dar nu depasesc pe dreapta masini in miscare. Prefer sa ajung la semafor sau intr-un loc unde coloana e nemiscata sa nu am surprize.

  • Atata timp cat coloana e oprita si nu iese pe contrasens e legal.

 2. Felicitari pentru primul clip:) a iesit f bine, mai ales unghiul ala este genial. Keep up the good work

 3. Excelent clip, doar că dacă tot tai toate benzile nu văd de ce claxonezi mașinile care îți fac la fel, dacă e pe descurcăreală, eu zic să fi tolerant. Gestul de mulțumire pentru cei ce te lasă, este unul bun în trafic, folosește-l mereu, așa cum faci acum, toleranța ta este peste media multora. Clipul este excelent.

 4. N-am nici cea mai mică problemă cu strecuratul printre mașini staționate în coloană. Mereu să străduiesc să las și să fac loc celor pe două roți.
  Ce vreau să te rog: ai mai multă grijă în ceea ce privește încadrarea pe benzi în giratorii, și încearcă să renunți la strecurat printre mașini în mișcare. Străzile sunt pline de guri de canal și gropi, și nu știi când o mașină pe lângă care te strecori va ocoli o groapă sau o gură de canal fără să te observe.

  • Asta nu inteleg multi motociclisti. O groapa, o piatra, o fandare scurta de volan fara a iesi de pe banda si poti ramine fara dinti…

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!