It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Evitare accident pe E60

Adăugat de MotanuBob
Raportează ca șters! 144

Nu inteleg cum poti face o astfel de manevra, mai ales pe un drum european. Am avut mare noroc ca am avut unde sa evit pe contrasens, altfel trebuia sa intru in el.
Dupa ce am incetinit omul plecase deja.

9 comentarii

 1. Si la nici 100 de m alt idiot. Ușor, usor ii ajungem pe ruși în comportamentul rutier.

  • Oricum nu inteleg liniile alea continue la peco… cum ar trebui sa iesi? iesi din peco si te intorci in 30 de km? Totusi aici vorbim despre o banda lata si acostament, spatiu linistit pentru masini sa vireze in/din peco fara sa se creeze cozi

  • verdenpom, nu ai ce sa ii faci daca nu ai banda de accelerare ca altfel ajungi ca in situatia data. Da, mergi cativa km (putin probabil 30) si intorci in conditii de siguranta.
   glontu: sa stii ca singura diferenta intre noi si rusi e doar ca ei au camere pe toate masinile si surprind mai mult dar atata.

 2. oricum ai 9 vieti 🙂

 3. Mai ales pe european? :)) Mare drum ce e ala :)) Parca zici ca e autostrada! Acolo era in localitate, un drum cu 1 banda pe sens….suna prea exagerat „mai ales pe european” :))

 4. De cand s-a scos taxa auto, s-a umplut tara de cazane la 800 de euro. Traim sub deviza: „Un cazan pentru fiecare cioban”

 5. Doamne de s-ar vota legea sa se ia in considerare filmarile de pe camerele auto..stai sa vezi atunci…in cazul ca iti venea ceva de pe contrasesns dadeai in el …eviti prostul cat poti si daca poti !

 6. MotanuBob 0:24-0:25 Parca a asteptat sa ajungi mai aproape ca sa testeze mai bine reflexele 🙁
  +

 7. MotanuBob

  Da, multumesc lui Dumnezeu ca am fost pe faza…
  Veneam dupa un concediu in afara tarii unde am condus vreo 4.000 Km pe drumuri civilizate…

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!