It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Mai exista speranta…

Adăugat de Mirceavm
Raportează ca șters! 76

Ceva ce ar trebui sa fie normal: La vederea ambulantei cu luminile si sirenele pornite, toti participantii la trafic trag pe dreapta sa-i dea cale libera. In spatele meu mai erau 4 masini care au procedat la fel; fara graba, claxoane, etc.

Totul s-a petrecut azi dimineata la iesirea din Botiz spre Satu Mare (Ambulanta mergea spre spitalul din SM).

Semne bune!

7 comentarii

 1. doctor faust

  Ti se pare, nu exista.
  Ieri am fost captiv pe A2 din cauza accidentului de la Lehliu – banda de urgenta era banda de accelerare pentru smecheri.
  La un moment dat un cetatean nervos pe astia s-a bagat pe acea banda mergand in paralel cu coloana ca sa-i opreasca pe nesimtiti. Era sa fie linsat de vreo 2 smecheri care nu intelegeau ce treaba are el.
  Au venit motoare de politie pe acea banda – 0 reactie. Nimic.
  Elicopterul urla din cand in cand „eliberati banda de urgenta” – Nimic. durere-n c*r cat incape.
  Mergeau smecherii pana-n dreptul accidentului cu 5-6 masini de politie acolo – NIMIC – o reactie.

  Daca tot suntem o natie de giboni primitiv (Vezi animalul ala care urla la reporterul Digi24) macar de frica sa stim – NIMIC – daca e 0 reactie asta se va tot intampla.

 2. Aici la noi inca nu s-a ajuns la nivelul de cocalarism de acolo; sper sa nici nu se ajunga. In general se acorda prioritate ambulantei, pompierilor. Acuma am si filmarea. E un gest normal care ar trebui luat in seama si de cei care folosesc banda de urgenta, doar sa ajunga primii la coloana, dar tipa apoi la televiziuni ca ambulanta n-a ajuns la timp la familia lor uitand ca motivul sunt cateva persoane care se comporta aidoma lor.
  Drumuri bune tuturor, si lasati drum liber ambulantei si pompierilor ca nu stii la cine / sau cu cine merge, pana ajungi acasa. Si s-ar putea sa iti para rau.

 3. mda, mai aveti de invatat din legislatie. ce scrie acolo cand sunt lumini albastre!? foarte bine ca i-ati facut loc dar la cat de lata e strada nu era necesar sa va opriti in loc. iar un exemplu de avem simt civic dar nu stim cu am luat permisul…

  • @Xit Yit Cam asa ceva:
   https://www.trafictube.ro/legislatie-rutiera/ordonanta-urgenta-nr-195-12-decembrie-2002/#art37
   Art. 37. […]
   (2) Conducătorii de vehicule sunt obligaţi să reducă viteza, să circule cât mai aproape de marginea drumului în sensul de deplasare şi să acorde prioritate la trecerea autovehiculelor cu regim de circulaţie prioritară care au în funcţiune mijloacele speciale de avertizare luminoasă de culoare albastră şi sonore.

   Daca au ales a acorde prioritate reducand viteza si chiar oprind cateva secunde pana a trecut Ambulanta, ce ar fi gresit? 😉

 4. Mirceavm Asa e si normal, sa lasi libera calea de trecere pentru Ambulanta.
  +

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!