It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Experiment – 1

Adăugat de JeanS
Raportează ca șters! 41

Consider că orice descriere este inutilă. Fiecare fiind liber să tragă propriile concluzii. Chiar de sunt pro sau contra. Nu mă deranjează.

7 comentarii

 1. Problema nu e asta. Acolo ai voie cu 70. Problema sunt semafoarele care nu sunt sincronizate. Am reusit sa prind odata 2 sau 3 semafoare, dar am circulat cu ~80 iar pe ultimul l-am prins galben. Daca ar fi sincronizate ar fi mult mai usor pentru noi, avand in vedere ca limita e de 70 pe acel bulevard.

 2. He, heee, veniti in CT unde semafoarele sint sincronizate…invers. Cu orice viteza ai merge prinzi rosu din plin pe cam toate bulevardele. In schimb Buzaul l-am traversat in 9 minute, mergind lejer, ziua, fara sa ciup frina.

 3. ingfrancisc

  Gresit, semafoarele sunt sicronizate, chiar bine, dar pe 70 km/h. Ori ziua cam toti merg cu 50-60 pe ambele benzi … Eu am prins unde verde de multe ori, dar doar dimineata foarte devreme sau seara dupa 23, cand nu mai e trafic.
  Culmea e ca inainte, cand limita era 50 (sincronizarea tot la 50) toti mergeau cu ~ 70, acum ca limita e la 70, toti merg cu 50 … 🙂

  • belo.ilie

   ai pus punctul pe „i”. cand limita era 50 trebuia mare atentiela schimbatul benzii ca nu cumva un „racer” sa te acroseze. acum ca limita e 70, abia abia daca depasesc 50 la ora, si cireasa de pe tort e ca circula cu aceea viteza pe banda a doua.

 4. + pentru Parazitii 🙂

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!