It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Explozie anvelopa TIR pe A2 Bucuresti – Constanta

Adăugat de bogdandbm
Raportează ca șters! 98

Explozie cauciuc TIR pe autostrada Soarelui pe sensul Bucuresti – Constanta.

5 comentarii

 1. Ai oprit sa vezi daca ai avarii ? la o asemenea explozie de pneu sunt sanse mari sa-ti fi avariat vopseaua cel putin !!
  Asa se intampla cand firma care detine TIR-ul nu schimba la timp pneurile utilajului din considerente economie , ca doar nu-i treaba soferului de TIR sa cumpere el alte gume.

  • Ochiul Nevazut

   Nu este treaba soferului sa cumpere alte gume, dar este treaba lui sa se asigure ca masina corespunde din punct de vedere tehnic (inclusiv starea anvelopelor), inainte de a pleca in cursa.

  • Da puisor , soferul verifica si raporteaza mai departe starea gumelor , ce crezi ca firma taca paca schimba anvelopele cand sunt la punctul de uzura ? pe primul loc este profitul companiei si pe restul vine siguranta lui si a celorlalti din trafic ca asa este la noi.

 2. CraiovaTube

  TIR-urile sunt pericol public. In urma cu aprox. 1 an, o familie din Craiova care se intorcea de la Bucuresti, a decedat din cauza unui TIR care circula cu anvelope necorespunzatoare(uzate), i-a explodat o anvelopa si a intrat pe contrasens…
  Ar trebui ca Politia si RAR-ul sa organizeze filtre la intrarea in orase si sa verifice anvelopele autoturismelor si ale camioanelor…

 3. Militia romana sta la panda in boscheti. In loc sa verifice bombele astea cu ceas….

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!