Facebook la volan … da sau nu?

Adăugat de Trafic07Cluj
Raportează ca șters! 38

Prin 2016 accident in zona restaurant Sinaia Cluj cu autor range Rover vs Ford Ka & dubita.

Rezultatul il vedeti (desi Ford-ul Ka are semnalizare si incadrare corecta spre stanga), iar analiza o faceti voi daca merita sau nu sa stam cu ochii in telefon cand suntem la volan.

3 comentarii

  1. Si asta e un exemplu foarte bun de ce nu stai cu rotile intoarse cand astepti in intersectie sa iei un viraj. Cand te loveste cineva din spate te arunca in traficul de pe contrasens. Daca era cu rotile drepte atunci nu iesea asa urat. Conduita preventiva. Cat despre boul cu SuV nu mai e de zis nimic

    • chiar ma uitam saptamana trecuta cum elevi la volan se inscriau pentru viraj stanga si ramaneau pe banda cu rotile bracate… si nu am vazut unul, am vazut multi. din pacate nici in scoala nu se invata, ce pretentii sa mai ai la cei care sunt deja pe strazi.

    • Da, foarte buna observatie. Dar astea sunt lucruri de fineturi. Astea le poti invata fie din multa experienta, fie la un curs de conducere defensiva, fie de la multe filmulete de la rusi cu accidente. De exeplu de acolo am mai invatat o regula de aur. Daca faci stanga pe un bulevard aglomerat cu 2 benzi pe sens sau mai mult. Daca opresete cel de pe banda 2 si te lasa sa treci, obligatoriu opresi si te asiguri si pentru banda 1 nu consideri ca ala te-a lasat deci e ok de mers.
      Calitatea scolilor de soferi a scazut mult. Si daca nu ii invata bine din scoala ce pretentii sa mai ai cand ajung pe strazi. Am vazut scoala de soferi pe b2 cand era liber b1, necaordare de prioritate si opriri aiurea si cu durere in basca. Nu mai au mult si se vor numi scoli de permise, nicidecum de soferi.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.