It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

The Faceplant

Adăugat de Mituc
Raportează ca șters! 72
 • Buna ziua!
 • Buna ziua!
 • As putea si eu sa dau cu genunchii in asfalt aici in fata dvs. sa am si eu jeansi la moda?
 • Da, desigur, va rog! Dar neaparat sa veniti in alergare din spatele masinii, cu ochii in telefon, fix cind masina in fata careia urmeasa sa sariti se pune in miscare!
 • Cum, sa nu?! Imediat!

 

11 comentarii

 1. Ala/aia chiar a stiut sa cada. Vorbesc serios, altii dadeau cu fata de asfalt.

 2. Ca oile…

 3. Foarte tare descrierea 🙂

 4. e un adevarat fenomen mersul pe strada cu tel la ureche….durer in p..a, atentie 0

 5. In afara ca avea viteza putin cam mare pentru traversat, nu e nimic de reprosat pietonului. N-ai voie sa vorbesti la la telefon pe strada? Ba ai. Omul inainte sa cada chiar si-a aruncat privirea in dreapta ca sa se asigure ca nu vin masini din celalalt sens. De impiedicat ne putem impiedica cu totii oricand. E funny, dar doar atat.

  • A incalcat cel putin doua reguli clare cu privire la traversare: nu are voie sa alerge pe/spre trecere, si nu s-a asigurat.
   Si mai sint ceva reguli de bun simt, gen sa vii din spatele masinii si sa te repezi in fata ei e cam de ckt. Sa te uiti in permanenta in jos in loc de dreapta/stinga e cam suicidal de asemenea. Nu se traverseaza cu privirea in pamint si cu auzul concentrat in alta parte: adica ala nici nu vede nici nu aude cind traverseaza.

   Deci „nimic de reprosat pietonului” e foarte subtire.

  • Din clip nu pare ca vine din spatele masinii. Privirea o avea in fata, iar in dreapta s-a uitat inainte sa cada. Isi arunca privirea in dreapta inclusiv dupa ce se ridica. In stanga masinile nu erau in miscare. Faptul ca urma sa te pui in miscare nu schimba cu nimic prioritatea pietonului. In afara de viteza, restul comentariilor sunt doar carcoteli, nu stiu cum a dedus lumea pe aici ca nu s-a asigurat.
   Iar „faceplant” inseamna cu totul altceva.

 6. De remarcat faptul ca telefonul nu a fost luat de la ureche pentru nici un moment.

 7. Cred că putea să se întâmple oricui. Rampa pentru persoane cu dizabilități are o diferență de nivel acolo.

 8. Da ceau mamica, stii tu cum ii faceai tatei in baie in genunchi? Ghici ce, am trecut ca o caprioara soseaua, in fuga, cu telefonul lipit, cu gluga trasa, nu m-am uitat in stanga si in dreapta si am cazut in genunchi. Asa cadeai si tu in genunchi draga mamica?
  Pieton sincigas

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!