It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Ce faci când cel din față frânează?

Adăugat de T.C.
Raportează ca șters! 123

… sau când ai cap să nu-ți plouă în gât.

 

Sunt mulți ca el. Ies mai ușor în evidență în afara localităților. Când coloana în față frânează, ei se bagă în depășire. Nu contează că frânând se reduce spațiul lor de repliere.

11 comentarii

 1. Unii nu „gandesc” mai departe de masina din fata, cat despre aprecierea corecta a situatiilor din jurul lor, asta cere timp si efort. Sau poate ca a crezut ca procedezi pe principiul „aici am treaba, aici opresc”, dar s-a inselat. 🙂

  • Sau poate ca a crezut ca procedezi pe principiul „aici am treaba, aici opresc”

   Exact! Mai exact e clar că el așa face – se vede că la el semnalizarea este opțională – pentru că în mâna dreapta ținea telefonul pe speaker.

 2. Fără să văd filmarea din spate, mi-am zis: „Și acum îl depășește un VW, fără semnalizare!”
  N-am fost prea departe! 🙂

 3. Rau e sa n-ai creier cand esti la volan! 🙁

 4. Cand cel din fata franeaza, faci si tu la fel… restul sunt idiotii…

 5. Mai este si scenariul B, poate mult mai raspandit: mai multe benzi pe sens, pe banda de langa tine o masina franeaza, iar cel din spatele lui trage de volan inspre tine/banda ta.

 6. Lojic.
  A făcut școala pe NFS.

 7. Acum intreb si eu, oare cel cu duba nu putea iesi lejer dupa ce treceati amandoi, asta fiind si intentia lui ? Se observa clar ca te vazuse, astepta sa treci si sa execute manevra…. Nu era coloana in spatele vostru… Poate imi vor sari altii in cap dar nu vad marele ajutor pe care i l-ai dat, dupa ce treceati, adica dupa vreo 2 secunde putea executa manevra nestingherit 🙂

  • Corect. Gratuitatile de genul asta mai mult incurca. Lasati oamenii cand aveti coloana in spate, nu cand sunteti unu, doi, doar ca sa plece celalalt cu 5 secunde mai rapid.

 8. Nu stiu, dar asa se circula prin Cluj? Am fost acum doua sapt. prin Cluj si eram pe o straduta unde erau parcate masini pe ambele parti. Eu deja eram pe straduta si din partea cealalta venea o masina. Deisgur ca un om normal la cap nu s-ar fi bagat ca sa riste sa isi zgarie masina, dar el s-a bagat. Pe langa ca s-a bagat si nu prea aveam loc amandoi, a mai si venit cu o viteza.. Daca nu opream masina si nu trageam cat mai pe dreapta (cu riscul sa lovesc pe cei din dreapta) mi-ar fi facut zob toata partea stanga… Ah, m-a mai si claxonat cand a fost in drept cu mine. Am ramas mut.

  • Se conduce foarte haotic in ultimul timp. Nu iti ajung degetele de la maini si picioare ca sa numeri cate accidente sunt intr-o zi, pe langa asta dai de multi soferi cu carnet de NFS, iar in partea opusa sunt plantele care doar incurca circulatia. Soferii de mijloc sunt cei care intra in intersectie si o blocheaza chiar daca nu pot inainta (una dintre cauzele majore pentru care paralizeaza circulatia din Cluj), iar ceilalti care mai respecta regulile sunt mai rari decat zimbrii in Romanica. Toate lumea se grabeste sa ajunga undeva, dar uita sau pur si simplu nu intereseaza pe nimeni ca si cel de langa are aceiasi problema si tot asa.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!