Din om faci taximetrist, da` invers…

Adăugat de clawoo
Raportează ca șters! 113

Degeaba a dat jos semnul de taxi de pe masina, ca tot ca o cizma conduce. Nu si-a cerut scuze nici pe loc nici mai incolo la semafor unde ne-am mai intalnit. Un nesimtit la vreo 50 de ani, cunoasteti modelul, „am carnet de zeci de ani si nu am avut niciodata nici un accident”. Si normal, daca te feresc ceilalti.

Numarul nu se vede prea bine nici pe brut pentru ca era stearsa vopseaua, abia se vedea cu ochiul liber.

Clip cenzurat.

8 comentarii

 1. Nu doar taximetristii fac asa, ci si altii. Sunetul o fost doar de la frane? Nu ai lovit cumva bordura cu janta?

  Sa nu iti fi stricat ceva pe la roata sau directie.

  • Din fericire acolo bordura e foarte joasa, aproape inexistenta. Sunetul ala e doar combinatia dintre frana + abs + microfonul de RoadRunner.

 2. Acolo daca circuli pe B1 esti inexistent pentru multi! Bine ca nu s-a lasat cu pagube.

 3. daca doamne fereste ii faceai observatie iti baga celebra „ baaa mucosule am carnet de 25 ani si nici un accident, ba copile ..tutzi ceapa ..tii de copil „ nu tie rusine , ce mergi asa repede ? nu vezi ca am dat semnal?

 4. Neasigurare si nesemnalizare la schimbarea benzii(o face totusi,asa de sanchi dupa ce a franat si el),cele mai raspandite la taximeTRISTI.Cunosc prea bine stilul lor,de care eu m-am saturat pana peste cap.Voiai scuze de la el? Pretinzi prea mult,colegule. 🙂 Plus

 5. +pentru reactie..
  Data viitoare cand face aceeasi manevra sper ca de pe b1 sa vina un tir ceva..

 6. Stie cineva unde il pot gasi pe taximetrist? Am nevoie sa imi schimb bara din fata.

 7. N-are cum sa-si ceara scuze. Pentru ca el, si cei ca el, sunt ferm convinsi ca n-au gresit cu nimic. Deunazi un taximetrist mi-a facut o faza asemanatoare si, cand i-am reprosat ulterior ca s-a bagat peste mine, pe banda mea, s-a uitat foarte mirat la mine si mi-a zis senin ca eu n-aveam prioritate, pentru ca el avea masina cu juma’ de metru in fata masinii mele, deci odata ce el a apucat sa intre cu botul pe banda mea el avea prioritate, nu eu… Te doare mintea…

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!