Camera auto 70mai 1S Smart Dash Cam, 1080p, Sony IMX307, Wifi, comenzi vocale,Midrive-D06

Produs din oferta Xiaomag.ro

249,00 lei

249,00 lei

Vezi detailii

Te-ai facut vedeta!

Adăugat de DragosHP
Raportează ca șters! 66

ATENTIE – Contine limbaj obscen!

Am franat mai violent decat se observa pe filmare fiind foarte aproape de a ne lovi, de aici si excesul de claxon poate, insa gestul lui de dupa … nu mai lasa loc de niciun comentariu!
P.S. Nu am avut nicio interactiune inainte!

9 comentarii

 1. Mai lucreaza la anger management. Ce credeai ca o sa se intample daca te lipesti de el si il claxonezi isteric?

 2. Poate doar sa apese butonul ala de avarii si sa-si ceara scuze… nimic in rest !

 3. Ai o chestie mica din sticla. Te poate ajuta in astfel de cazuri. Doar apesi 112 si comunici situatia. De restul se ocupa ei.

  Uite dovada:

  https://www.youtube.com/watch?v=JBBLTzBX6AU

 4. robwin_75

  E din Ilfov , ce vrei mai mult !?

 5. @DragosHP Semnalizare de forma, asigurare 0, tras de volan 100% si brake check. Dna/dra are dreptate la 0:39.
  +

 6. mariancristi007

  Putin cam deplasata reactia ta …fii mai calm !!!

 7. keep_calm

  Reactia ta e indreptatita dar exagerata. E adevarat ca s-a bagat urat fara sa se asigure (sau fara sa ii pese ca e cineva acolo). Nu e dreptul si nici obligatia ta sa il sanctionezi pentru fapta asta. Ar trebui sa fie treaba politiei, dar sunt prea ocupati sa stea cu radarul, sau la linie continua sau la iesirea restaurantelor noaptea.
  Puteai sa ii dai un claxon scurt ca sa il avertizezi ca nu e bine ce a facut, si vedeai cu reactioneaza. Daca nu e nesimtit da si el din avarii si gata. Nu te apuci sa te iei dupa toti nebunii si sa te mai si bagi in fundul lor asa. Pentru ca „brake test” nu prea exista in legislatia noastra, si daca dadeai in el erai bun de plata. Cel care vine din spate e obligat sa pastreze distanta fata de cel din fata, pentru ca acesta poate frana brusc fara motiv (i se poate face rau, sau vede brusc o groapa pe care tu venind lipit de el nu o vezi).

 8. „Lasa-l in pace” – oh man, women again. Ma exaspereaza la culme femeile romance cu pasivitatea lor, nu sunt in stare nici la vot sa se duca, le doare la basca de politica si de ce se intampla in jurul lor.

 9. E Romania plina de maimute

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.