It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

De ce e fain să fii motociclist în România

Adăugat de vlogBandit
Raportează ca șters! 40

D-aia. 🙂

21 comentarii

 1. Când pune în pericol viața unui om, atâta știe, să râdă. Nu a lăsat geamul de frică să nu îi dai cu scuipinol ori ceva…

 2. O fi crezut că vrei să-i ceri numărul și s-o inviți în oraș :))

 3. Scuze in numele soferilor brasoveni, e femeie si s-a intimidat, ok?

  • Dacă o să vină nefericitul moment în care această duduie timidă o să te bage în spital pe tine sau pe vreun apropiat de al tău…. să repeți cu voce tare: e femeie si s-a intimidat, ok? NU înțeleg de când s-a transformat șofatul într-un joc fără răspundere sau consecințe. Înainte de 90′ era o vorbă când se lua permisul. ” Felicitări, ai îmbrăcat cămașa morții. Ești răspunzător de viața ta și a celor din jurul tău.” Acuma, datorita societății bazate pe consum, nu mai este pusă în valoare viața unui om. De aceea toate loazele sunt pe drumuri. Sunt încurajați. Se spune că este ok….
   PUBLICITATE :
   ” Ești o timidă depresivă instabilă emoțional care se sperie de zgomote puternice? Perfect. I-a permisul, fă un credit și ieși pe stradă cu 1.5 tone de fier unde poți să îțî pui în evidență aceste trăsături ! ”

   Nu conteaza că habar nu au să conducă sau că nu își dau intereseul să învețe nici după accidente serioase. Bani și credite să fie ca să își i-a loaza altă mașină. E ok să greșești, chiar dacă distrugi familii. Aparent, noi nu mai contăm de mult. Bani să iasă.

   PS: O greșeală repetată mai mult de 3 ori… devine o alegere.

  • vlogBandit

   @NZK: Termina, ma, is motociclist, trebuie sa ma injuri ca ma bag printre masini, ca ma dau pe o roata si sigur aveam vreo 150 inainte sa inceapa video-ul. A, zi si de donator de organe, ca oricum e vina mea ca am iesit din casa cu motorul, ca asa se poarta!

 4. Statistic , femeile au zona cerebrala alocata perceptiei spatio-temporale ceva mai putin dezvoltata decat la barbati . Au alte calitati , indiscutabil, dar nu vor parca masina , nu vor citi o harta , nu vor putea construi mintal imagini tridimensionale in miscare. Este inutil , statistic, sa ceri unei femei sa egaleze talentele barbatilor in ce priveste conducerea automobilului . Trebuie sa accepti ca la iesirea unei femei cu: ” 1,5 tone de fier, depresivă instabilă emoțional care se sperie de zgomote puternice” esti permanent in pericol. Nu poti sa-i interzici , sub amenintatrea scuipinolului , sa incerce sa se integreze in cerintele economice actuale. Oricum ai la dispozitie multe modalitati de a refula. Apropo, cum e aderenta pe linia alba?

  • vlogBandit

   Da’ n-am vrut sa-i spun decat ca a gresit iesind pe banda mea, cand putea sa iasa pe ultima banda, frumos, si nu era nicio problema. De scuipat, nu pot, ca am casca care are o protectie peste nas, de injurat mai greu ca nu e genul meu (mai ales femeile), am vrut doar sa-i vorbesc frumos.
   Aderenta e oricum pe la 60% pe temperaturile astea, iar pe linia alba aluneca foarte tare, mai ales cand e rece 🙂 Acolo nu tragi de gaz si nici nu franezi, ca te intinzi imediat 🙂

  • Nu încurajez niciodată violența sub nici o formă ( dacă la asta te refereai cu scuipinolu ). în schimb cred că ar trebui interzise unor persoane unele activități în societate dacă aceste persoane nu sunt capabile să le îndeplinească în siguranță. Atât pentru ei cât și pentru cei din jur. Iar dacă aceste reguli se aplică în alte domenii, gen electricitate, transport de persoane, gaze, industrie, etc….. nu văd de ce nu s-ar aplica și la șoferit. Este un domeniu ca oricare altul în care viețile a mai multor concetățeni depind de corectitudinea acțiunilor tale. Când ne luăm permisul ne însusim respectarea regulilor de circulație și a legislației rutiere pentru a cirucla în siguranță împreună cu ceilalți participanți la trafic. Nu sunt de acord cu ” integrarea” nimanui în „cerințele economice actuale ” dacă acest lucru se face cu punerea în pericol a oamenilor.

  • Evident a gresit. Nu incape discutie. Incercam sa-ti explic faptul ca greseste pentru ca nu are capacitatea de a evalua corect spatiul necesar pt incadrare , semnalizare , asigurare , efectuare manevra …. si nici nu poate estima timpul necesar pt acest lucru. In plus orice situatie pe care nu a intalnit-o creaza o rezolvare cel putin ciudata. Lucrurile astea le stii sau cel putin le-ai simtit inca de cand purtai pantaloni scurti , aveai prastie si erai zmeu cu bicicleta , asa cu am facut si eu si cred ca oricare. Cine nu a avut prastie … vina lui. Revenind , in subconstient stiai ca e posibil sa-ti faca o figura, tocmai pt ca ai lobul spatio temporal mai dezvoltat cal al ei. Viziera castii nu te-a impedicat sa tragi un titlu ( … tuta …) echivalent unei flegme indelung exersata in suburbii. Nu eram efectiv interesat de aderenta , era doar retoric.

  • Pajeroking

   Chestia asta cu zona cerebrala a femeilor, desi este adevarat, mi se pare o scuza penibila. Cunosc atatea femei care conduc la fel de bine ca barbatii. A, ca nu au nativ aceeasi atentie ca barbatii, poate. Dar asta nu o scuza pentru ce a facut. Duduia aia nici macar nu te-a vazut. Credea ca vrei sa o agati sau ceva la faza cu geamu :))

 5. Parca nu te deranjeaza manevra riscanta, cat faptul ca rade ,ce-o fi zis uite camera ascunsa smile.

  • Da, cred ca asta deranjeaza pe oricine. Desi e un ras nervos ca urmare a constientizarii erorii comise.

 6. aveai cam 80 asa..

 7. Oare cum ar fi sunat comentariile daca manevra apartinea unui barbat capacitat din belsug cu toate aceste calitati „de a evalua corect spatiul necesar pt incadrare, semnalizare, asigurare, efectuare manevra”?…Ca ma indoiesc ca ar fi ceva nemaivazut si nemaiintalnit. Ar fi fost considerata doar o scurta clipa de neatentie, scuzabila dat fiind ca poate tocmai isi scapase prastia sub torpedou?
  P.S. nu ma intelegeti gresit, am prietene pe care chiar eu le sfatuiesc frecvent sa nu mai conduca, dar ce am citit pe-aici a sunat extrem de misogin.

  • Aici nu e vorba de bărbați sau femei….. aici e vorba daca respecți regulile de circulație și legislația rutieră sau nu. Daca ești în stare, perfect. Dacă nu ești în stare sunt și alte variante de transport. Aici e vorba de siguranța noastră, a tuturor, pieton, sofer, biciclist, motociclist, etc… Adică oameni !

  • @NZK Multumesc, iata un comentariu cu adevarat pertinent, cu care sunt total de acord

 8. Cred ca rasul este doar o reactie de stres, poate nefiind inca intr-o situatie de genul, pur si simplu s-a blocat si n-a stiut sa reactioneze altfel.
  Cred ca nici nu a realizat cu ce a gresit, si habar n-avea tu de unde ai aparut.
  Avem vre-un psiholog intre noi? 😀

  • vlogBandit

   Cred ca si un psiholog tot la prostie ar incadra-o. Sau la inconstienta. 🙂

 9. Daca va uitati atenti, la 0:28 cand semnalizeaza dreapta, isi intoarce tot corpul sa se uite in spate daca vine cineva, doar chestia asta mica in sine spune ceva despre ce fel de sofer este 🙂

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!