Fainosag de Cluj ep. 4 – Taximetristi

Adăugat de Goofy Pilotu
Raportează ca șters! 57

1. Cand pe dreapta, cand pe stanga.
2. Iese de pe strada secundara ramane pe B2 cu 30 la ora.
3. Adormit.
4. Ma claxoneaza idiotul pentru ca merg regulamentar?
Toti au ceva in comun: Taximetristi nesimtiti (pleonasm?).

12 comentarii

 1. 1:13 Sunt curios cum a ajuns autotrenul oprit acolo.
  Teleportat / doar un pic pe contrasens ?

 2. La 0:50, trecand peste incadrarea necorespunzatoare si lipsa semnalizarii din timp a schimbarii directiei de catre taximetrist (a semnalizat precum „profesionistii”, in momentul executarii manenvrei), te cam pregateai sa depasesti in intersectie si peste trecerea de pietoni?! In plus, suparat de taximetrist, ai ignorat pietonul care se pregatea sa traverseze.

  Per ansamblu da cu plus. Desi exista exceptii intre taximentristi (eu cunosc personal doua exceptii), majoritatea conduc precum urangutanii (si imi cer scuze fata de urangutanii propriu-zisi, nu au nici o vina, sper ca nu i-am jignit). Scuza taximetristilor: cand noi vom fi in masina toata ziua si vom face cati km fac ei, atunci sa ne permitem sa le zicem lor cum sa conduca.

  • Gamaraan, acolo se bac 2 benzi chiar de la trecerea de pietoni, deci nu depaseam nimic. In plus pietonul avea destul timp sa treaca, chiar eram atent daca porneste sau nu, dar el s-a oprit pe trotuar.

 3. La faza 4, minutul 0:52, neacordare prioritate de trecere la pieton, acolo ce scuza ai?

  • Vorbesti de faza 3. Eu nu vad niciun pieton pe trecere. Nu e nicio scuza. Se vede clar ca se opreste pe trotuar cateva secunde.Daca pornea ma opream,spimlu: aveam viteza mica si eram cu ochii pe el.

 4. @Goofy Pilotu 0:17 Ce-a vrut sa faca taxistul cu manevrele alea? 0:33 Nu vrea omul, doar e la plimbare pe banda personala, luata pe persoana fizica 😆 1:34 E o prostie sa te lansezi acolo in depasire ca si cel cu Skoda 🙁
  +

 5. esti ENERVANT de calm :))) +

 6. consider ca autobuzul din ultima faza,poate fi depasit deoarece ala circula neregulamentar…

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!