Fainosag de Cluj ep. 1

Adăugat de Goofy Pilotu
Raportează ca șters! 62

1. Un stresat, dar stresat degeaba.
2-3. Ce-s alea benzi, semnalizare si asigurare.
4-5. Doua doamne in doua faze „cat pe ce”.

In ultima vreme din lipsa de timp am postat foarte putine clipuri si va urma o invazie de clipuri din arhive, sper ca in viitorul apropiat.

Localizare 1-3:

View Larger Map

17 comentarii

 1. La faza de la Polus, cu toate ca avea prioritate, Peugeot-ul trebuia sa opreasca, cel putin eu nu am observat nicio intentie, macar de incetinire. Iar masina „Digi” n-are nicio treaba cu indicatoarele (sper sa nu se porneasca iar discutia despre prioritate in astfel de cazuri), nu i-ar strica sa mai treaca pe la scoala de soferi.
  Cu putin „noroc” putea iesi urat de tot. Bine ca s-a terminat doar asa.
  Bun clip!

 2. @Goofy Pilotu Faza de la Polus devine clasica 🙂 Asteptam sa vedem … invazia promisa 🙂 +

 3. @GeluCJ mai am putin si mi se umple hardul:)) asa ca n-am scapare

 4. Acolo la Polus nimeni nu acorda prioritate de dreapta celor care au STOP cum are soferita cu Peugeot din clip. Din 100 de soferi nu cred ca exista unu care sa-i lase pe cei cu STOP sa treaca, probabil doar pe autobuzul Polus’ului… datorita gabaritului (nu pentru ca ar avea prioritate).

 5. @shattered: nu e adevarat, doar pe site-ul asta sunt cel putin 5 care acorda prioritate acolo! Cu tine, 6 😉 Cel putin!

 6. 1:01: 81kmph…ai calcat-o bine dupa ce te-a enervat ala..oricum, buna compilatie

 7. @shattered, nu „prioritatea de dreapta” cum spui tu, eventual sa se mute pe banda 2, ca sa o lase pe soferita sa se bage pe banda 1.

 8. @CTR vroiam sa prind si verdele, dar ai dreptate m-a si enervat boul!
  oricum, mersi:D

 9. La ultima faza avem noroc cu imboldul primit din sant…. :mrgreen:

 10. La Polus eu cred ca „Cedeaza Trecerea” au pus-o pentru cand intri pe E60, nu sa cedezi pentru dreapta. Voi ati mai vazut ca la o intersectie toate strazile sa aibe cedeaza trecerea sau stop, sa nu fie nici una cu prioritate ? Ca eu doar aici la Polus am vazut. ( http://goo.gl/maps/Ph8rJ http://goo.gl/maps/xAVUl ) Dar ce sa-i faci cand in Romania se pun indicatoare fara sa verifice cineva daca e macar posibil sa le respecti. De exemplu pe E60, intre Balauseri si Gaiesti e limita de 10 km/h inafara localitatii: http://goo.gl/maps/9uLZd Iar daca respecti imita asta de 10 km/h poate primesti o amenda de ce ai respectat-o.

 11. Hm, bine de stiut. Dar chiar daca este si in alta parte, mi se pare suspect ca ala din dreapta cu curba aia mare si stop sa aibe prioritate.
  E sansa prea mace ca sa accelerezi de la sensul giratoriu, apoi bagi o frana brusca ca vine cineva de la stop, si intra ala din spatele tau in tine.

 12. @csuporj: initial la Polus nu exista iesirea cu STOP, a fost facuta cand s-a introdus linia de transport in comun. Am mai zis pe aici pe undeva, cred ca nici ei, nici Politia nu si-au dat seama ce au facut cand au propus/aprobat noua organizare a circulatiei.

 13. @ghitaCJ Pe undeva … mai exact aici: 😀
  http://www.trafictube.ro/cedeaza-stop-numarul-conteaza/#comment-259037
  P.S. Aceeasi situatie de la Polus, prezentata si de colegul @ics in clipul:
  http://www.trafictube.ro/drum-drept/

 14. hmmm… eu am mai schimbat indicatoare intr-un centru comercial… plus sensul unic de la Baumax Marasti… ia sa incercam sa schimbam „semnalistica” si la Polus…

 15. @ghitaCJ De ce nu? Precedente exista si-au dovedit ca unele schimbari desi dureaza, se pot face 🙂
  P.S. Sa nu uitam de asta: http://www.trafictube.ro/sens-unic-model-2014/ 🙂

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!