Fairplay in trafic? NO!

Adăugat de Suhaib
Raportează ca șters! 54

Simplu …
Un domn circula cu 80-84 km/h (poate atat era limitat, poate ii era somn inca). Camionagiul din fata vrea sa treaca de el, semnalizeaza frumos, asteapta si se baga. Sa nu zic ca cel cu minivan era putin grabit sau incapatanat, dar nici in gand sa il lase. Si asa nu avea unde sa mearga mai repede caci era deja un alt camion in depasire, plus cateva masini in spatele lui.
Se putea termina cu un parapet indoit …

12 comentarii

 1. Da mai dar vezi tu, alea 3 secunde cat le pierde dubistul putea arunca o privire pe geam alea alea. Degeaba, unii atat stiu si atat ii duce capul.

 2. Fairplay in trafic = prioritate de semnal, neasigurare evidenta si durere in basca?

  • nu e nimic din ce spui tu … daca era prioritate de semnal punea semnal si se baga direct ..cum fac jmcherii de bucuresti 😉 in schimb el a facut trecerea foarte frumos dar prostanu cu van-ul i-a stat in unghiul mort …

  • Chiar prioritate de semnal nu a fost… Au trecut 3-5 sec de când a pus semnal, și când a intrat. Problema, cred, a crezut camionagiu ca vanul îl lasa(oglinda la camioane e inselatoare).

 3. Parerea mea e ca… se inainteaza in ritm lent… „dubistul” (de pe banda 1) incearca manevra cu bun simt nu cu japca, masina de pe banda 2 pare ca accelereaza nu cumva sa ii intre in fata… deci e „nesimtit cu legea in mana”

 4. doctor faust

  deci problema e la duba ca chiorul ala trage de volan fara sa se asigure? ca sa ce? ca sa treaca pe b2 si sa moara acolo in depasirea vietii…? s-au dus pe pilula standardele in soferie….

  • s-a cam dus si simtul autoconservarii. merita sa stea prin terapie intensiva doar ca sa nu il lase pe ala?

  • Dr. Faust… ești cumva dr. psihiatru? (doar curiozitate)
   La faza cu asigurarea, nu prea îți dau dreptate… Am mai scris, oglinzile de camioane îs cam inselatoare, mai ales noaptea când nu îți dai seama bine, daca sfârșitul semiremorcii a trecut de obstacol sau nu.
   Și chiar asa, ce pierdea ala cu vanul, dacă mai sus am fost scris, ca în 2 km ieșea lentul de pe autostrada…
   In loc sa circule cu 110-120km/h mergea o porțiune cu 88… Își pierdea doctoratul….

  • Cum mai luam noi apararea „profesionistilor”, ei au diagrama, se grabesc, muritorii de rand sa le permita orice.
   1. „Am mai scris, oglinzile de camioane îs cam inselatoare, mai ales noaptea când nu îți dai seama bine, daca sfârșitul semiremorcii a trecut de obstacol sau nu” – Daca nu esti in stare sa vezi bine in oglinzi, astepti pana esti sigur de ceea ce vezi, sau intri ca „profesionistu”. El ce a ales?
   2. „Și chiar asa, ce pierdea ala cu vanul, dacă mai sus am fost scris, ca în 2 km ieșea lentul de pe autostrada…
   In loc sa circule cu 110-120km/h mergea o porțiune cu 88… Își pierdea doctoratul” – Pentru 2 km pe care ii mai avea pe autostrada lentul, „profesionistul lu’ peste” ce avea de pierdut?

  • Bine punctat @Costin
   S-a bagat pe B2 sa nu lase nici pe altii sa mearga mai repede., ca el oricum de abia il depaseste

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!