Camera auto 70mai 1S Smart Dash Cam, 1080p, Sony IMX307, Wifi, comenzi vocale,Midrive-D06

Produs din oferta Xiaomag.ro

249,00 lei

249,00 lei

Vezi detailii

Fanii mei!!

Adăugat de DTC
Raportează ca șters! 100

O extensie a clipului de aici 🙂
Va multumesc inca odata!!! Toate cele bune si la mai multe!

18 comentarii

 1. Cumva incurci termenul de „fan” cu cel de „idol”? 🙂

  • Nu cred. Pare ca are mai mult sens fani decat idoli in contextul asta. Fanii iti fac loc sa treci, nu idolii 🙂
   Oricum, foarte interesant cum toti fug de banda 1. Nu am vazut niciodata asa multi adunati in card pe B2 fara sa fie cineva pe B1.

 2. 1. Legenda spune ca prima data asa se circula doar in suceava.
  2. Asta se datoreaza celor multi care nu au condus niciodata o masina pana in”UK”( nu sariti cu gura, ca si eu am masina tot din anglia dar mor cand vad idiotenia celorlalti)
  3. Adevarul e ca am ajuns o natie de cacao, bravo si stima pentru cei putini care mai au coloana vertebrala

 3. Daca ai face un sondaj printre soferi sunt sigur ca explicatia multora ar fi gropile , canalele de pe banda 1 plus parcarile laterale care pot prezenta un potential pericol in cazul in care cineva iese din ele si atunci B2 ramane optiunea „safe” si comoda dar dupa cum putem trage concluzia din clipul tau , s-antors lumea pe dos si in ceea ce priveste condusul iar noi astia cativa mai normali nu ne suparam deloc :))

  • rasta4ian

   Da, doar ca nu tine. In Timisoara pe calea Buziasului gurile de canal sunt pe banda 2 si ghici ce, toata lumea tot pe banda 2 circula.
   Mai nasol e si cu cei care, venind de pe o strada secundara, vor sa se inscrie direct pe banda 2 chiar daca banda 1 e libera. Si stai si stai.

  • Pe Cetatii si eu prefer banda 2, deoarece mergi mai relaxat, vezi pietonii care apar brusc de dupa masinile parcate la trecere, nu risti sa ramai blocat de unu parcat pe banda sau de unu care iese amboulea din parcare. Am invatat si gurile de canal: 3 pe dreapta, 2 pe stanga, apoi progresiv de la stanga la dreapta 🙂

  • Passat B6

   @Vecinu: sa inteleg ca tu preferi sa incalci legea. Bravo! De ce nu te bagi in politica? Sau esti deja…

  • Prefer sa nu imi lovesc masina si sa nu calc oamenii, ce-i asa rau in asta?

 4. Tine minte pozitia ca si in Constanta se circula la fel. Chiar daca te faci de ras ( asa am auzit, ca te faci de ras daca circuli pe B1) ai tot timpul banda libera, chiar si la semafor, indiferent cat de aglomerat este traficul.

 5. este rusinos sa circuli pe b1.

 6. Asta e o boala generala in Romania. Nu inteleg de ce ii atrage asa de mult banda 2. Zici ca e lipici pe ea. Nu degeaba suntem in top, printre cei mai praf la condus.

 7. Curierul MM

  recunoaste ca aveai aprinse luminile albastre din bara……

 8. 1. depasirea pe dreapta parca era interzisa
  2. nu stiu de ce, dar am impresia ca depasirea pe dreapta + depasirea vitezei legale sunt intrunite de tine … nu ti-o spun cu repros, toti facem asta daca avem posibilitatea, dar hai sa nu radem de altii cand noi insine suntem asa cum suntem…

  • Unde vezi tu depasire aici?
   Art. 45. (1) Depăşirea este manevra prin care un vehicul trece înaintea altui vehicul ori pe lângă un obstacol, aflat pe acelaşi sens de circulaţie, prin schimbarea direcţiei de mers şi ieşirea de pe banda de circulaţie sau din şirul de vehicule în care s-a aflat iniţial.
   O luam pe rand :
   – prin schimbarea direcţiei de mers : ce schimbare de directie am facut? Eram pe B1 si mi-am continuat deplasarea pe B1. Ca ei circula pe B2 cu 40-50, treaba lor.
   – şi ieşirea de pe banda de circulaţie : Arata-mi te rog de pe ce banda de circulatie am iesit si am efectuat depasirea.
   – sau din şirul de vehicule în care s-a aflat iniţial : In ce sir ma aflam si de pe ce banda am iesit ca sa depasesc?

   Iar legat de viteza, te asigur ca nu aveam mai mult de 60 in limita de 50, nu aveam mai mult de 80 in limita de 70 iar in afara orasului este singura situatie unde aveam 120 pe limitare de 100.

  • @DTC @Jericho are dreptate. Depasirea prin dreapta este o manevra in general neregulamentara, cu exceptia situatiilor prevazute de lege. Insa destul de multi inca o confunda cu situatia din film:
   http://www.trafictube.ro/legislatie-rutiera/ordonanta-urgenta-nr-195-12-decembrie-2002/#art45
   (4) Nu constituie depăşire, în sensul alin. (1), situaţia în care un vehicul circulă mai repede pe una dintre benzi decât vehiculele care circulă pe altă bandă în acelaşi sens de circulaţie.
   Fain facut clipul! 🙂
   +
   P.S. Te sustin: 🙂
   http://www.trafictube.ro/adunate-drumuri-27/ (0:07-0:45).

  • @GeluCJ : Eu asta spuneam. Eu nu am facut absolut nicio depasire in niciuna dintre situatii. Pur si simplu imi continuam deplasarea pe banda mea cu o viteza superioara, ceea ce spune si articolul :
   „(4) Nu constituie depăşire, în sensul alin. (1), situaţia în care un vehicul circulă mai repede pe una dintre benzi decât vehiculele care circulă pe altă bandă în acelaşi sens de circulaţie.”

 9. Asta vroiam si eu sa spun ca am avut polemici cu multi prieteni care ma certau ca depasesc pe dreapta. Dar am o intrebare/dilema pentru voi.
  Cat timp trebuie sa treca din momentul in care trec de pe B2 pe B1 pana sa incep acea deplasare in acelasi sens pe alta banda cu viteza superioara in asa fel incet sa nu fie considerata depasire pe dreapta?
  Pana la urma regula cu depasirea pe dreapta este subiectiva, caci din punct de vedere logic nu gasesc o incadrare concreta a cazului care l-am zis eu.

  • Eu vad asa situatia :
   Daca esti pe B2 si ai in fata o coloana de masini, daca vrei sa trec pe B1 si vrei sa iti continui drumul tot pe B1 pana unde ai tu chef, nu o consider depasire. Dar in schimb, daca esti pe B2, treci pe B1 dupa care revii pe B2… si tot asa, asta o vad eu ca o depasire. In situatia mea de mai sus, eu ma aflam pe B1 chiar de la semafor si mi-am continuat drumul pe B1.
   Dar cum spui tu… e foarte greu sa definesti sau sa stabilesti acest lucru.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.