12 comentarii

 1. Bravo ce depasire de inconstient a facut. Cred ca ar trebuii o rectificare de permise la toti. Eventual aduse si probe video impotriva lor… :)))

 2. Prin Cluj și Bihor e plin de depășiri din astea. La fel cele efectuate pe benzile dedicate virajului stânga (ca de ex. aici, dar nu numai https://goo.gl/0DX9Yd ) . 🙂

  • Unii romani sunt experti la fentat legile 🙂 Cand o patesc le plange lumea de mila ca nu au avut noroc.

 3. ce castele se construiesc din cersit si ajutor social 🙂

  • Din cazane de cupru, ceaunuri, ibrice, etc. Plus fentari de impozite (case netencuite) si alte smenuri :).

 4. Pe zona Satu Mare – > Oradea alveola aia e facuta pe ambele sensuri (si cel de intrare si cel de iesire)

 5. Boss de boss , pardon , BOU DE BOU !!!

 6. Din ce am aflat si eu, in Ardeal aceste alveole sunt numeroase, in orase, rolul lor fiind ca cel al relantisoarelor. Din pacate, pentru cei veniti din alte judetele, nu sunt decat niste jaloane. Exemplul… cel din video. Plus.

 7. @cristy sb Nu mai putea ocoli insula de calmare a traficului pentru ca acolo erai tu si-si pierdea avantul patriotic. O linie continua, un indicator de obligare etc. astea-s nimicuri pentru adevaratii „soferi” cu sangele fierbinte si talpa din dreapta prea grea 🙂
  +
  P.S. As fi curios daca a remarcat indicatoarele de la 0:31 🙂

  • Gelu, in mod sigur a ignorat indicatoarele si marcajele. De fapt nici nu le-a vazut, pentru ca, dupa un anumit timp in care un idiot ignora in mod repetat semnele de circulatie, sa vezi minune! La un moment dat ele dispar cu adevarat din campul lui vizual. Definitiv! Asa cum noi toti, cei cu capul pe umeri, ne-am obisnuit sa ignoram panourile publicitare, si vedem doar semnele de circulatie, asa si e s-a invatat pe dos: semnele alea nici nu exista pentru el.

 8. Pe Cluj-Oradea astea sunt la ordinea zilei…noaptea, pe ploaie cu camion din fata 🙂 Am si eu cateva filmari, voi face o compilatie de cateva ore….

 9. Orice urangutan are un IQ sensibil mai mare decat respectivul vitezist.
  +

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!