Camera auto Xiaomi Dash Cam 1S

Produs din oferta Xiaomag.ro

319,00 lei

319,00 lei

Vezi detailii

O fapta buna

Adăugat de Eric
Raportează ca șters! 47

Nimic spectaculos, doar o mostra de conduita preventiva 🙂

8 comentarii

 1. Din experienta mea prin Germania ce ai facut tu e atipic. 😆

  +

  • Te las pe tine să-ți imaginezi ce s-a întâmplat când am făcut așa ceva în România…

   La subiect, bănuiesc ca totuși orice om care vede mai departe de propria mașină ar face asta – de ce nu i-ai ajuta pe alții dacă este posibil, mai ales fără nici un fel de „sacrificiu” din partea ta? (Până sa-mi răspunzi – da, știu unul dintre posibilele răspunsuri: „never underestimate the predictability of stupidity” 😁)

  • Foarte rar mi s-a intamplat sa ma claxoneze sa sa se bage cineva din spate cand faceam ceva de genul asta. Mi s-a intamplat in Budapesta si in Viena mai des decat in Timisoara 🙂

   Acuma nu prea stiu restul Romaniei… la Cluj nu am avut ocazia de asa ceva, acolo trebuia sa fiu mai atent la ce fac restul si ce vrea sa zica marcajele si indicatoarele. 😆 Si in alte localitati nu am prea avut ocazia sa fac asa ceva.

 2. Fac pariu că la noi s-ar fi găsit unul care să se bage la coada de la semafor în spațiul lăsta liber.

 3. Ai câștiga pariul – exact asta mi s-a întâmplat de vreo două ori când am făcut ceva asemănător în București – și dacă ar fi fost doar unul… 😜
  (Să nu mai zic de faptul că mi-am luat de la respectivii și corul madrigal de claxoane…)

 4. Merci bă.

  • Da, știu- ceilalți au mulțumit, numai ăla se uita fioros 😆

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.