It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

O fapta buna

Adăugat de Liciu
Raportează ca șters! 125

Fapta buna din partea mea ca am iesit cu masina aproape de tot de pe drum, si cel cu golful (din fata ambulentei) il durea la basca, inca incerca si el sa depaseasca masina din fata lui in loc sa se traga..

Eu zic ca orice secunda e pretioasa in asemenea momente..

8 comentarii

 1. Pun pariu că idiotul cu Golful se gândește că mașina lui merge mai tare și are demaraj mai bun și că n-are de ce să se dea din fața ambulanței.

 2. Asa urgenta incat sa nu ai sirenele aprinse? Asa merg toti cu ambulantele, doar cu luminile aprinse si nu au nicio graba.

 3. Poate cel cu golful „insotea” ambulanta ? Altfel a fost nesimtit ..

 4. Ursul Grizonat

  @ Bamboo Unele sirene fac nino-nino, altele bibu-bibu. Depinde de pacient si de destinatie. Daca ai ununul socat sau intransa de la te miri ce, nuami goarna in cap nu-i mai trebuie. Daca ai o graviduta la prima sarcina nu cred ca-i mai trebuie si goarna in cap ! Depinde de multi factori.

 5. Bravos ptr gest!
  Intrebarea este daca l-ai facut din printzipiu sau ptr trafictube?

 6. @Ursul Grizonat: cred ca lucrul asta ar trebui sa fie scris in descrierea fiecarei clip. Si eu l-am scris de cateva ori insa cum apare o ambulanta intr-un clip, cum porneste iar polemica …Am uitat + binenteles!

 7. @Reset.. Daca ai fost putin atent la sonor ai auzit ca am spus „de fiecare data ma intalnesc cu cate o ambulanta” la drumuri mai lungi. Am facut-o pt ca 2-3-4 secunde cate sunt acolo ca m-am tras eu poate salva o viata uneori.
  Tot timpul ma trag cat de mult se poate, o sa mai postez si alte faze, dar astept sa strang mai multe sa nu put cate un clip de 20-30 secunde 🙂

 8. @ma3x Daca insotea ambulanta nu ar fi trebuit sa stea in spatele ei?

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!