It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Fara sa se asigure

Adăugat de brunyman
Raportează ca șters! 21

Localizare: Iasi, aproape de Moara de Foc.

Cand am vazut ca microbuzul opreste, am inceput sa franez gandindu-ma ca poate se trezeste un kamikaze sa treaca. Chiar asa a si fost. A facut stanga peste trei benzi si cat l-am vazut eu numai inainte s-a uitat … fara niciun stres ca poate vine o masina pe prima banda si-l ia din plin.

5 comentarii

 1. In situatii cu aglomerari de trafic e bine sa procedezi astfel si anume sa te opresti daca cel din stinga ta se opreste, si nu sa te opresti pentru a evita ci pentru a permite. Cu alte cuvinte ai prezentat o situatie normala drept anormala.
  Din aceleasi motive de trafic de 2 lei mai trebuie uneori sa schimbi banda pe o linie continua (ca in clip) ca altfel nu mai ai cum fizic sa te incadrezi la timp si corect.

  • Urma sa fac dreapta la semafor si as fi trecut pe banda 1 mai devreme dar cum erau masini stationate am trecut pe banda 1 inmediat ce s-a putut. Motivul pentru care l-am postat este ca (cel putin din punctul meu de vedere la volan in acel moment) mi s-a parut periculos chiar daca microbuzul opreste sa treci fara sa te asiguri de loc daca de pe cealalta banda nu vine nici o masina, nu a intors capul deloc privirea drept inainte, nici nu cred ca m-a vazut. Eu aveam cam 35km la ora in acel moment si puteam sa franez mai tare daca era nevoie dar eu daca eram in locul lui nu as fi trecut fara sa ma asigur ca e ok si banda 1.

  • Stiu ce zici si sint de acord cu tine. Nici nu sint sigur ca el avea voie sa faca stinga acolo, desi nu m-ar mira sa aiba pentru ca numai la noi in RuIasiAh debilii de la primarie/ADP/pol. Circulatie lasa liber la stinga peste 3 benzi pe artere cu trafic intens.
   Dar daca are voie sa faca stinga (si cred ca are, acum 2-3 ani era intrerupta dubla-continua acolo) si toti se infing in intersectia semaforizata din fata sa stea la un semafor rosu se cheama blocare de intersectie. Drept urmare trebuie sa evaluezi oprirea celui din stinga la 3 lungimi de masina de cel din fata.
   Nu ma intelege gresit, nu critic pe nimeni, nici pe tine nici pe el. Insa faza prezentata de tine e cit se poate de normala si des intilnita in traficul de oriunde, nu e neaparat o situatie „limita” decit daca vrei tu sa fie asa.

 2. Ok, am inteles, nu m-am referit ca e o situatie la limita, am considerat- o doar riscanta. Si da are voie sa faca stanga acolo. Cred ca nu stiu inca exact ce doreste sa vada comunitatea, si probabil sa postez doar fazele mai cu adevarat periculoase, sa nu mai postez chiar orice greseala :p

 3. Clipul e bun si e ceva de invatat din el.Stai linistit ca nu sunt apreciate doar clipurile in care zboara masini in toate directiile ceea ce s-ar fi intamplat daca nu franai preventiv.Plus.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!