Camera auto DDPAI MINI Dash Camera 1080P

Produs din oferta Xiaomag.ro

219,00 lei

219,00 lei

Vezi detailii

Fara frica …

Adăugat de AGENTUL
Raportează ca șters! 62

Stilul si felul unora de a acorda prioritate, incadrarea, stilul altora de a opri pentru a-si descarca marfa, care desi au loc prefera sa incurce si sa fie injurati … Nu mai avem oare oameni calificati pentru a aplica sanctiunile ce se impun, nu mai avem politie in tara asta?

4 comentarii

  1. Asteptam ceva cu strigaturi, mezeluri, etc.

  2. Avea,dar se supara lumea,ca eu nu vorbesc in soapta,eu tip dupa astia 😀

  3. @AGENTUL 0:14 Dupa „radiografie” poate ca te-a vazut … ceva mai bine 🙂 0:47 „Numai putin dom’le!”
    +

  4. M-a vazut,oare,nu am mai stat sa fac zum,nici macar cu coada ochiului nu s-a uitat la mine cand s-a bagat…cel cu OPEL-ul care de fapt era incadrat corect,insa a ramas in banda 2 pe sensul meu de mers,a vazut ca vin si a ramar pe loc,desi era mascat de taxi PELICANUL,taxi care in loc sa tina drumul inainte ca asa il OBLIGA marcajul de pe carosabil,a virat la dreapta dubland-ul pe celalalt sofer,in respectiva intersectie este o practica de a vira la stinga de pe banda 1 sau 2,nimeni nu foloseste banda special facuta pt viraj la stinga,sunt prea multe manevre de facut.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.