It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

TIR fara semnal?

Adăugat de alexdonc
Raportează ca șters! 18

Depășire de TIR fără semnalizare pe DN65 spre Craiova. Eram cu semnalizarea pusă și lansat în depășire, când surpriză! P.S. Iar i-am tăiat sunetul ca să nu se audă toată ‘carnea’ pe care și-a luat-o moldoveanu’.

3 comentarii

  1. Sti care este prostia pe care ai facut-o? Ai auzit de oglinzi si de folosirea acestora? Sti ca daca tu nu vezi oglinda din stanga de pe capul tractor, nici soferul nu are cum sa te vada? Daca tot ai venit lansat, de ce nu ai schimbat banda mai repede? Din cate vad eu, el a inceput manevra de depasire inaintea ta. El a gresit ca nu a dat semnal, dar tu te joci cu viata ta si a celorlati pasageri din masina. Asemenea depasiri nu se fac asa…parerea mea.
    PS :
    Nu votez pentru ca amandoi aveti partea voastra de vina si nu pot da decat un singur minus 🙁 .

  2. @Huffy a zis ce era de zis. Am vazut, din loc in loc prin Europa, pe spatele camioanelor mari, urmatoarea atentionare, cu litere mari: „If you can’t see my mirrors, then I can’t see you!”

  3. Veneai lansat pe banda 1, de unde pana unde e dreptul tau sa treci pe banda 2, mai ales ca el a inceput manevra de depasire inainte sa te muti tu pe banda 2…
    Ok..ai dreptate, nu a pus semnal, poate are ars becul…

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!