„Faruri, ba, e noapte!”

Adăugat de RebounD11
Raportează ca șters! 32

Titlul e ©Tommy. De aici: https://youtu.be/0Esc1VPac2s?t=84

Raspunsul ei m-a blocat… daca nu era raspunsul respectiv nu ajungea clipul publicat 🙂

Se poate vedea si aici: https://open.lbry.com/@RebounD11:4/Faruri:5. Daca va place acest site de hosting, sau vreti sa scapati de porcariile de pe Youtube cu copyright sau cenzura aleatoare si prost inteleasa, puteti folosi acest link sa va creati cont (nu e obligatoriu). De acum o sa postez si aici (probabil doar aici de la un punct) toate clipurile, sunteti bineveniti sa va abonati.

6 comentarii

 1. DRL-urile au creat obiceiuri proaste oamenilor. Foarte multi nu stiu cum functioneaza, ca sunt doar pe fata si sunt doar pentru vreme frumoasa ziua.
  Don’soara asta e 2x proasta, ca nu stie cum functioneaza si ca pe ceata aia nu se gandeste sa-si faca prezenta mai vizibila.

  • Cred ca stie de DRL… era convinsa ca se aprind singure si farurile si din cate stiu chiar se aprind, dar trebuie sa fie pe pozitia corecta maneta de selectie.

   A primit si 2 flashuri de pe contrasens si asta doar in putinul timp cat am mers eu in spatele ei.

  • Nu sunt de acord cu tine si am sa explic de ce: cu o masina cu DRL, orice ai face, vei avea aprins ceva pe fata: DRL, pozitii(de multe ori DRL dar la intensitate redusa), sau faruri. Astfel se evita cazul in care cineva merge noaptea fara nimic aprins, cum se intampla uneori.

  • magnnum_carcam: daca ma intalneam cu ea cu ~1 ora inainte era o ceata de o taiai cu cutitul, cam 20m vizibilitate in zonele optimiste daca obiectul avea iluminare proprie… de pe la 50m se vedeau luminile de iluminat stradal ca fiind separate una de alta, dar tot groaznic de difuz. Din fata DRL erau inutile, din spate cum veneam eu, ii intram in portbagaj fara sa imi dau seama daca e cineva in fata mea sau nu mai ales ca pe jos e un pic alunecos ca sa zic asa 🙂

   Nu inteleg de ce au masinile DRL pe fata, dar nu aprind pozitiile pe spate automat cand pornesti motorul. In orase te intereseaza ca masina sa aibe lumini pe spate in general mai tare… la fel si pe autostrada.

 2. Da, nu este prima oara.
  Nu am sa ascund ca si eu am uitat de vreo doua ori sa le aprind (nu am vreo scuza, nu am lumini automate) si am pornit la drum, dar am „reparat” situatia tot asa, la atentionarea altora din trafic… in Bucuresti, bineinteles…

  • Luminile automate nu sunt o scuza 🙂

   Sa uiti se intampla, recunosc ca desi nu mi s-a mai intamplat demult, am mai patit, dar reactia ei a fost cea care m-a surprins, discutia completa fiind ceva de genul:
   eu (dupa mai multe semne si vociferat cu geamul inchis): „Farurile! Sa aprindeti farurile!”
   ea (initial cu geamul inchis): „Sunt aprinse!”
   eu: (dau din cap ca nu)
   ea: „Nu are cum, sunt automate!”
   eu: „(inca dau din cap, doar cu o figura de genu’ „dezamagit de prostie”)
   ea: „Gata, acuma sunt aprinse!”
   eu: „Acuma-s aprinse, nu erau aprinse.. e ok.”
   ea: „Multumesc!”
   eu: „Nici o problema!”

   Am facut ce zice una din persoanele pe care le urmaresc pe Youtube: „can you hear me shaking my head?” 😆

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!