Din Februarie adunate + POC personal

Adăugat de Adi37
Raportează ca șters! 52

 

 

Clipul lui Kor in care apare cel pe care l-am lovit – conducea masina de firma (Logan MCV cu insemnele firmei UTI) in clipul respectiv – http://www.trafictube.ro/rupe/

Locatie accident:

Locatie POC

12 comentarii

 1. Cum ai reusit sa iti dai seama ca cel pe care l-ai lovit este cel din clipul lui Kor?

 2. care e treaba aia cu statistica si cei 6 ani?

 3. Atentie la BMW-ul din dreapta la 0:45 (dupa SUV-ul porsche) :)). Mi se pare mie sau saracu’ a pus o frana de s-a dus de-a latu’ ?

 4. @bogdanb: eram in drumul spre casa, drum care il pargurg cel mai des – statisticile spun ca cele mai multe accidente au loc pe drumul pe care il parcurgem cel mai des si atunci cand dupa o perioada lunga de timp nu ai avut nici macar cel mai mic incident in trafic. Devine ca un obicei prost si lasi garda jos si atentia nu mai e la nivelul care ar trebuii. In cazul meu de 6 ani de circulat prin Bucurseti nu am atins si nici nu am fost atins de nimeni nu in mers cel putin – am parcurs ~ 85.000 km numai prin Bucuresti. Zgarieturile capatate in parcari de la usi deschise de animalele nu se pun la socoteala.

 5. @guma_turbo: Mi-a spus el 🙂 si nu se vede bine dar masina e parcata pe dreapta la minutul 3:14 – loganul MCV. In fiecare seara e parcat acolo.

 6. @Adi37 Adica cel lovit de tine s-a vazut in filmarea lui Kor. Foarte tare 🙂

 7. @Adi37 asa acum mi-am amintit, stiam, dar m-au bulverst nr de ani, am crezut ca aia era o chestie in sine. Merci de explicatie!

  @prislea – ba daa! daca nu o fi luat si bordura putin!
  de asta cred eu ca itp la 2 ani e doar o gluma! as obliga la cel putin unul anual! daca nu chiar la 6 luni! si cu test de amortizoare obligatoriu.

 8. @prislea si @bogdanb – a franat doar ca sa traga pe dreapta. Am apucat sa-l vad in oglinda pentru o secunda. Initial si eu am zis ca a luat bordura.

 9. La 0:50 cine vine de pe linia de tramvai? Mie imi pare a fi acelasi fenomen ca cel de pe Iuliu Maniu cu Valea Cascadelor. Cei care vin de pe Valea Cascadelor pe prima banda de facut stanga se baga peste benzile celelalte pentru ca au masini stationate pe B1.
  La Colentina cu Fundeni este acelasi fenomen. Pe Fundeni sunt 3 benzi de facut stanga iar pe Colentina sunt tot 3 benzi. Tu care esti pe B1 te duci pe B2 in loc sa mergipe B1, aia de pe B2 se duc pe B3 iar aia care erau pe B3 raman pe linia de tramvai si tot ei cad de prosti. Trebuia sa ramai pe banda ta nu sa te muti pe B2, se vede inainte sa intri in intersectie ca ai incalecat benzile.

 10. Mi se pare mie sau farurile, de la masina ta, bat prea sus? Ii lumineaza ochii la ala din fata in loc de asfalt xD

 11. Ah ce amintiri cu 282 pana sa mi scot permisul. Ce mai tremuram noi in statii 😉 si soferii jucau table acolo la capat de linie , eheheee … Unde l-ai poc pe ala e de inteles, la cum se parcheaza seara. Am patit si eu ceva asemanator, o tanti care dupa plecare cu scartz s a emotionat si s a urcat pe frane, iar eu cu ochii n stanga… Tu sa fii sanatos. Kamikaze ala se grabea ca sa stea 5 min la stopu din capul strazii, sau o fi iesit si acolo cu tupeu?

 12. @omar: Daca as face cum spui tu as nimerii exact in taxime-tristii opriti pe B1. Cea cu matizul mai degraba incalecase benzile. Iar legat de cei care vin de pe linia de tramvai sa nu le mai cautam scuze. Daca cunosti intersectia se stie din bun simt ca acolo se face stanga inapoi pe Soseaua Fundeni.

  @1m2r3a: nu – chiar deloc. Am ITP-ul facut pe bune in decembrie 2013 – nu pe spaga cum e la moda acum. Masina nu era incarcata si butonul de reglat farurile pe verticala e pe pozitia 0.

  @iedutu: Cum a inceput s-a dus cu tupeu ca sa intre la benzinarie la Mol pe Fundeni vizavi de spital.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!