De tot felul

Adăugat de Kata
Raportează ca șters! 23

ATENȚIE: Conține limbaj licențios!

1.Nici o treaba cu asigurarea cand iesi din  parcare

2Nici o treaba cu benzile in giratoriu.

3Mdame era cu telefonul…nu avea de gand sa treaca..la claxonul meu a reactionat

4Cum se incadreaza ea pe banda de facut la dreapta si brusc da semnal stanga..eu in giratoiru si ea cat pe ce sa se urce pe mine..si tot ea suparata..daia-s mure !!!!

13 comentarii

 1. CU CE? Sunt intrat în sensul giratoriu…am semnal dreapta de părăsire a sensului care se reduce la o bandă a de mers în față…. Respectiva se încadrează pe B1 pt a face viraj la stânga cu toate ca pe B2 erau 3 mașini pt a face același viraj…

  • Legea este destul de clara! „In inersectiile cu sens giratoriu, semnalizate ca atare, vehiculele care circula in interiorul acestora au prioritate fata de cele care urmeaza sa patrunda in intersectie” Faptul ca giratoriul are in interior doua benzi cu iesire pe una singura, nu face exceptie de la regula de mai sus, iar fortarea intrarii in giratoriul in care exista deja vehicul aflat in miscare, duce la incalcarea regulilor de circulatie aplicabile intr-o intersectie cu sens giratoriu. Ce nu este clar?

 2. Frumos CHR. pacat ca mai exista si uscaturi 🙁

 3. La ultima faza in sensul giratoriul, daca faceati poc, erai bun de plata. Tu erai deja in sensul giratoriul, la fel si ea era in sensul giratoriu (nu se pune problema de a nu fi intrata deja in sens), ea isi urmeaza banda, tu schimbi banda. Degeaba sensul giratoriu are 2/3 benzi, nu poti sa iesi din el fara sa „schimbi banda de dirculatie”, implicit asigurarea la schimbarea benzii. Deci legal esti vinovat in caz de poc.

  • Mai verifică o dată pe imagini când intră tuta în giratoriu.
   „În intersecţiile cu sens giratoriu, semnalizate ca atare, vehiculele care circulă în interiorul acestora au prioritate faţă de cele care urmează să pătrundă în intersecţie.”
   În textul citat nu se pomeneşte nimic de banda pe care circulă unul sau altul. A da prioritate celui care circulă în giratoriu nu înseamnă să te scurgi ca vaca pe banda 1, doar, doar s-o găsi un timid pe banda 2 să te lase să treci.

  • Nu a intrat paralel cu mine în sens… Ea a venit din dreapta si se aplica prioritate de stânga… Eu eram la jumătatea sensului când respectiva forțează intrarea să facă stânga de pe B1… Pe B2 erau 3 mașini care vroiau sa facă stânga … Asta înseamnă că si ei puteau sa facă la fel ca respectiva iar eu pierdeam prioritatea nu?

  • E corect ce ai spus daca nu ar fi semnalizat deja intentia de schimbare a benzii si respectiv iesirea din sens.
   Daca esti in sens pe banda 2 si vrei sa treci pe 1, cel care intra in sens (nu cu japca si semnalizare aiurea ca asta) pierde prioritatea.

  • prioritate de stanga???????? de unde e scoasa asta?

  • emo_holl cei care circulă inn sensul giratoriu au prioritate față de cei care intră… Eu eram intrat când respectiva face manevra respectivă… Dacă intra paralel cu mine era altceva…adică eu pe B2 si ea pe B1… Atunci trebuia sa ma asigur dar în situația de față in caz de lovitură ea ieșea vinovată.. Nu eu

 4. La ultima faza , oricat de aiurea este , daca te loveai cu ea , erai de vina din pacate .https://www.trafictube.ro/circulatia-sensul-giratoriu/

  • Dacă intra paralel cu mine eram vinovat…nu la cum a intrat respectiva…

  • @Kata Eu iti spun ca 100% iti lua permisul desi vaca a intrat ca in paine in sens . Data viitoare fereste-te , ca mori cu dreptatea in brate.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!