It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Femeie disperata la volan

Adăugat de IntamplariDinTrafic
Raportează ca șters! 72

Prima incercare de a se urca pe mine a esuat. A inceput sa claxoneze, eu sa injur… in mintea ei probabil eu trebuia sa opresc si sa ii acord prioritate. Apoi fierbea, m-a depasit, evident fara semnal, tras brusc de volan, agitata.

Si pe final, pentru ce se grabea ea? Ca sa ajunga sa faca stanga cu 1 secunda inaintea mea?!

3 comentarii

  1. Nightmare

    Probabil isi inchipuie ca semnul ala de cedeaza trecerea de pe banda ei este pentru avioane, ori macar pentru alte tipuri de masini. Oricum, intersectia respectiva este un adevarat test pentru nervii celor ce vor sa fie corecti – atat pe sensul in care este filmarea, cat si dinspre spitalul judetean.

    • Nu ma deranjeaza cei ce vin pe banda 1, marcajul permite, e ok, se micsoreaza coada, trec mai multe masini de semafor asa, se fluidizeaza putin traficul, dar acolo, cei de pe banda 1 sa-si asume ca au ales banda aia si sa acorde prioritate. Oricum nu tine multe semaforul, poti astepta pana se poate reintra. Uneori le fac loc, ma dau pe linia de tramvai, dar daca am vazut ca a venit asa cu tupeu peste mine, n-am vrut sa schimb eu banda ca sa las o taranca sa treaca.

  2. Asta-i nu-i nimic , eu am avut pe una in spatele meu la iesirea dintr-o parcare subterana la un mall in Bucuresti , ma claxona aia non stop , nu mai vazusem asa ceva pana atunci , si mergeam decent nu ca melcul , era disperata , statea lipita de mine , o mica frana si faceam contact , sunt tot felul de retardate la volan , o fi de la menopauza , naiba stie.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!